bruin, bruiner ,bruinst !!☀️☀️

De zomer komt er alweer aan en we willen allemaal natuurlijk een mooi kleurtje maar hoe krijg je nu snel dat mooie kleurtje en op een beschermend mogelijke manier?? Hier zijn mijn tips voor aankomende zomervakantie of je nu naar het buitenland gaat of hier in Nederland bent. 

Stap 1: Scrubben!

Dit is het eerste wat je moet doen voordat je gaat zonnen het liefst een dag van te voren zodat je alle dode huidcellen verwijderdt. Als jij je zelf gaat insmeren met crème dan wordt deze goed opgenomen.  

  
Stap 2: waterweerkaatsing!

Wist je dat je sneller bruin wordt als je in het water ligt? Je zou natuurlijk denken van niet maar gek genoeg is dit toch wel zo. Kijk maar naar de mensen die op wintersport gaan de zon wordt teruggekaatst zo ook in water!

Stap 3: Geen olie en citroen

Veel mensen doen dit en ja je wordt er bruin van maar neeeeeee niet doen! Kies liever voor een zonnebrandcreme waar ook spf in zit weet je niet zeker welke je nodig hebt met je huidtype wandel een keer binnen bij ici paris en ze helpen je. Zo wordt de kans op huidkanker zodanig verkleind!!

Stap 4: wortels eten

In wortels zit een werkzame stof Caroteen genoemd deze zorgt voor oa pigmentatie en kan ook er voor zorgen dat je sneller bruin wordt. Je hebt bij de kruidvat verschillende noten olie oa ook caroteen. 
have a Nice vacation and safetly 

 ☀️☀️💫

 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s