Heb jij als vrouwzijnde ‘je ne sais quoi’

Het is dat beetje extra waar geen woorden voor zijn. Het is die moeilijk te omschrijven charme. Dit betekent dat jij als vrouwzijnde lekker in je vel zit en zich geen complexen laat aanpraten. Dit gaat natuurlijk niet om het uiterlijk elke dag krijgen de knapste vrouwen de bons. Het gaat ook niet om intelligentie. Het gaat om de mystiek. 

Wanneer jij dat scherpe kantje kwijt raakt verdwijnt het vuur uit een relatie. Jij bent als vrouw het afstrijkstrookje aan de zijkant van een luciferdoosje. Wanneer het zand er afslijt wordt het te moeilijk om een vonk op te wekken. Zo zegt een man bijv; ik heb tijd nodig om na te denken ,de lieve vrouw reageert met laat me niet in de steek. Maar de bitch zegt niks ze bied aan te helpen met zijn koffers te pakken. Ze is behulpzaam , hij kan niet pakken of ze houdt van zichzelf ❤️ Ze wil alleen iemand die van haar houdt. Ze klemt niet om zijn jasje vast of smeekt om zijn medelijden.

Ze laat dat scherpe kantje zien en daardoor zorgt ze ervoor dat hij niet weg wil. Haar aura zegt dat ze niet wanhopig wordt zonder hem en ze red het uitstekend zonder hem. Ze zit niet op hem te wachten maar ze ziet hem niet eens staan.Wat dacht je daarvan ? Op deze manier heb jij als vrouw de touwtjes in handen. Moeiteloos. Dit is de mystiek en charme.


❤️Liefs ,

Beautydialy

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s