3 Tips om je zelfvertrouwen een boost te geven!

naamloos

 Misschien ben je soms onzeker over je lichaam, over je uiterlijk, over je toekomst er zijn ook mensen die zo onzeker zijn over het feit hoe de buitenwereld naar hun kijkt. Dit is allemaal niet nodig. Stop met je zelf vergelijken met andere want je weet niet of hun uiterlijk of positie in het leven een beproeving is die het goede of het slechte mee zal brengen. Wees ook niet zeker bang voor afwijzingen tijdens sollicitaties, tijdens het proces naar een huwelijk of dat je momenteel niet de middelen hebt om een toekomst op te bouwen. Wat de wereld over je denkt is niet belangrijk….. So go for it.

1. Kleed jezelf goed

Wanneer jij als persoon goed gekleed gaat voel jij je goed over je zelf en krijg je meer zelfvertrouwen. Als jij vindt dat je er goed uitziet verandert dat ook de manier hoe mensen naar je kijken.

2. Werk aan je houding

Je houding zegt veel over je zelfvertrouwen. Als je met hangende schouders loopt kom je onzeker over. Als je meer zelfverzekerd over straat wil lopen; loop dan rechtop, je hoofd omhoog en maak ook zeker oogcontact. De mensen die onzeker zijn gaan in een conversatie geen oogcontact maken en kijken weg.

3. Ga op de eerste rij zitten, dat straalt zelfvertrouwen uit!

Mensen met weinig zelfvertrouwen gaan op de achterste rij zitten. Dit doen ze om niet opgemerkt te worden door de spreker dit straalt al heel snel een teken van onzekerheid en een gebrek van zelfvertrouwen.

zelfvertrouwen, angst, tips, boost, onzekerheid.

 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s