Love Vaseline 5 redenen waarom!

In ieder badkamerkastje staat een potje vaseline. Haal die maar gauw tevoorschijn, er zijn genoeg redenen om dit super product te gebruiken. Want vaseline is de beauty hack van de eeuw. Hier aantal slimme t

1. Higlighten

Breng een glow aan op je gezicht met een dotje vaseline. Dep het met je vingers heel licht op je jukbeenderen, wenkbrauwen en cupidoboog, zodat er een subtiel glansje ontstaat.

2. Bambi- wimpers

Smeer je wimpers elke avond in met een laagje vaseline om ze dik en stevig te make. Ook zullen ze hierdoor sneller groeien! Bovendien is een laagje vaseline op je wimpers ideaal voor een no make-up day, aangezien je wimpers stiekem al dikker en donkerder lijken.

3. Perfecte brows

Het kopen van een wenkbrauwgel is niet meer nodig. Vaseline werkt  net zo goed als een gel en zorgt ervoor dat je wenkbrauwhaartjes de hele dag braaf een kant op wijzen.

4. Nail care

Vaseline is de allerbest remedie tegen uitgedroogde nagelriemen en losse velletjes. Insmeren die vingertoppen!

5. Bye-Bye Babyhaar

Een messy bun is hot, maar die sleek look is toch wel het proberen waard. Omhoogstaande babyhaartjes zijn dan niet gewenst. Wrijf wat vaseline tussen je handen en smeer dit lichtjes over je kapsel heen. Niet teveel gebruiken, want een vette coupe wil je natuurlijk vermijden.

 

 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s