It’s à miracle! 

Its à miracle! 😍Oké niet helemaal maar wel bijna.Micallair water is namelijk de oplossing voor tientallen beautyproblemen. Het verwijdert je make-up en neemt ook nog eens overtollig vet, vuil en talg mee.Zeg dat tegen die vervelende puistjes ! En alsof dat niet awesome genoeg is voedt het micellaire water je skin! Score! Maar hoe dan? Lees het hieronder….

  
Micellair water dat ziet eruit als kraanwater en is ook geurloos ( tenzij je een versie koopt met parfum deze zit in ieder geval niet in de lijn van garnier) stiekem zit er in dit water amazeballs stofjes ik de vloeistof verstopt , waaronder micellen. Deze werken als een magneet voor alle bende en troep die niet op je gezichtshuid hoort. Het is makkelijk in gebruik ; breng wat micellair water aan op een watenschijfje, veeg dit over je huid en zie wat er eraf komt. Klaar! 

je hebt 2 verschillende soorten van Garnier. Een roze en groene versie ( gevoelige en gemengde huid, zuivert en kalmeert) Fles van 400 ml voor €6,49 wel beetje duur maar zeker proberen waard! 

Gebruik jij hem al?

Lots of Love,
Beautydialyblog 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s