Ik moet betalen voor iets wat ik heb terug gestuurd omdat het mij niet past ! Dilemma wat nu?

Lieve lezers,

Ik shop soms wel eens iets op internet meestal doe ik dit wel bekende winkels wat ik dus weet is dat je kosteloos je pakketje kan terug sturen of het nou niet past, lelijk is of je vind het niet mooi het maakt niet uit.

Nu heb ik dus op Instagram zitten kijken en klikte ik door naar de site ( zal de naam maar niet zeggen ) want het is gewoon verschrikkelijk als ik er al aan denk.

  
Ik heb een bloes in 2 verschillende maten besteld S en M. Dit met de achterliggende gedachte van als die past stuur ik de ander terug. Met mijn domme kop heb ik niet de regels gelezen. Nou uiteindelijk heb ik dus €7,00 betaald om het pakketje met beide bloezen retour te doen. Na een dag kreeg ik ene berichtje dat ze me retour hadden ontvangen.

Vandaag kreeg ik een heel raar bericht in mijn mail dat ik een bloes zonder aangehecht kaartje heb terug gestuurd dat ze dus op de inpakfoto zien dat het kaartje er wel op zat. ( ik had het perongeluk geknipt maar achteraf paste het niet zat het niet fijn). Nu willen ze weten wat de reden van retour is..

Het stomme is ze hebben beide blouzen retour  en ik moet voor 1 bloes betalen binnen enkele dagen? Wat mij meest logische is en lijkt je gaat niet betalen voor iets wat niet past of wat je niet gebruikt of in handen hebt.

Ik heb nog niet gereageerd maar ik trap er niet meer in en hierbij wil ik waarschuwen dat je de regels goed doorleest alvorens je bestelt!!

Wat zouden jullie in mij plaats nu doen ik heb de mail nog niet beantwoord? 

Alvast bedankt ! 

Liefs,

Beautydialyblog 

Advertenties

6 reacties op ‘Ik moet betalen voor iets wat ik heb terug gestuurd omdat het mij niet past ! Dilemma wat nu?

    1. Ja het kaartje had ik dus geknipt omdat ik het wou behouden maar toen ik goed ging kijken zat de bloed niet fijn super strak waardoor ik ook niet lekker in mij voelde.Het kaartje heb ik er wel bij terug gestopt los in de verpakking. Echt stom moet ik weer hebben

      Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s