Review: Braun Silk-expert IPL ( lees snel) 

Lieve lezers,

Ongeveer 3 weken geleden ben ik uitgekozen om dit top product uit te mogen testten(IPL lasertechniek) van Braun. Toen ik de doos zag was ik zo enthousiast en gemotiveerd om gelijk aan de slag te gaan. 

Braun Silk-expert IPL

De IPL-technologie werkt met het afgeven van intense lichtflitsen, die gericht worden op de melanine in de onderhuidse haartjes. De melanine in de haartjes warmt op, waardoor de groei van de haartjes onderbroken wordt.Bij continu gebruik kunnen ongewenste haartjes het huidoppervlak niet meer bereiken. Daarom is melanine, dat aanwezig is in donkerhaar, onmisbaar voor een goede weekeind van de IPL- technologie.

 Hieruit bestaat het pakket. 
Een intelligente sensor

Om te voorkomen dat de huid overhit wordt moet de lichtintensiteit aangepast worden aan de huidteint.Iedere huid kan zelfs op een bepaalde deel verschillende tinten hebben.Omdat de sensor contact moet maken met de huid geeft de Braun Silk-expert IPL geen lichtflitsen af voordat hij in contact is met de huid. 

De Braun Silk – expert IPL en zijn belangrijke eigenschappen ..

  • 120.000 flitsen ( de lamp heeft een levensduur van 6 jaar bij behandeling van het hele lichaam of 25 jaar voor de behandeling van de onderbenen, oksels en de bikinilijn.
  • De snelste IPL technologie
  • De glij modus( voor grotere gebieden en een continue ontharing)
  • Huidtintsensor SensoAdapt 
  • De gevoelige stand ( voor beginners en gevoelige gebieden) 

  

Aanwijzing voor goede behandeling :

Je moet van te voren wel de plekken scheren die je wil behandelen. Zelf ben ik eerst begonnen bij mijn benen. De eerste behandeling was een beetje eng hihi. Het apparaat past zich aan je huid en je kan stuk voor stuk behandelen. Ook geeft het een flits. Het enige wat ik jammer vind is dat er geen bril bij zit die je ogen kan beschermen tegen de blauwe fits. Hieronder een filmpje:

  
Behandeling 

Dit kan tot 3 maanden duren. Het advies is om een keer per week te behandelen met de Braun Silk expert IPL. Zodat de huid zich tussen de behandelingen kan herstellen. Voor gevoelige gebieden en beginners  beschikt het apparaat over een “gevoelige modus”.

Dit is een foto van me arm van vandaag : 

      

Braun Silk expert IPL : De enige IPL die leest en zich automatisch aan je huidteint aanpast voor een permanente verwijdering van zichtbare haartjes.

Te koop in de meeste warenhuizen, internet en gespecialiseerde winkels.

Adviesprijs:€399,-

Zelf ben ik helemaal tevreden maar ik mis een bril om mijn ogen te beschermen tegen de flits. Ook ben ik super blij dat ik dit product mag testen voor Braun! 

In de toekomst ga ik hem kopen zeker een investering waard. 

Ga jij hem kopen?


Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s