Pilaten: Blackhead Masker revieuw

Pilaten.nl is gespecialiseerd in effectieve schoonheidsproducten van het Chinese merk Pilaten. Het merk Pilaten is bekend van zijn zwarte masker, speciaal geschikt voor het verwijderen van mee-eters.  Maar ook puistjes en andere oneffenheden zijn uitstekend te behandelen met het masker. Het resultaat: een mooie, schone huid door de diepe reiniging van de poriën.

Deze week kreeg ik een pakketje verstuurd van de webshop pilaten.nl om 2 producten te mogen uitproberen. Hier zat een zakje in van de zwarte blackhead masker en een kwast ook zaten hier 2 hydraterende strips die je onder je ogen kunnen plaatsen. Hier komt nog een review over.

 

Zelf heb ik dit in een glazen schaaltje gedaan omdat de zwarte masker heel erg vloeibaar is. Deze heb ik met de bij behorende kwast aangebracht op mijn gezicht. De huid rondom mijn ogen, wenkbrauwen en lippen heb ik niet gedaan omdat het best gevoelig is.

 

Voor een optimaal effect moet het masker 15 a 20 minuten op je gezicht hard worden. Je voelt dit dan trekken. Ondertussen heb ik een kopje thee gedronken en lekker mijn nagels gevijld. Wat ik persoonlijk lastig vind is dat ik een begin punt moest zoeken om het masker eraf te kunnen trekken. Dit heb ik met moeite eraf gekregen , de masker werkt goed want ik zag veel puntjes in de masker. Je moet alleen wel uitkijken dat je geen donshaartjes mee trekt want dit maakte het voor mij heel pijnlijk ..( Ik heb een lage pijngrens).  Omdat ik dit nu  maar  een keer heb  geprobeerd kan niet zeggen dat ik dit vaker zou gebruiken.  (Helaas ben ik vergeten een na foto te maken )

 

Ik wil de webshop  https://www.pilaten.nl/winkel/gezichtsmaskers/pilaten-suction-black-mask/ bedanken voor deze samenwerking.  Zelf vond ik dit hartstikke leuk om te doen want was altijd benieuwd hoe de  blackhead masker werkt.

Mijn lezers krijgen 10 % korting als je de code : beautydialyblog gebruikt bij het afrekenen op de  complete bestelling 

Veel plezier ermee.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s