Review: Estee Lauder Perfectly Clean Foam-Cleanser

Hey iedereen! Als ambassadeur van Estee Lauder mocht ik afgelopen maand een product ontvangen.Dit keer kreeg ik de perfectly clean-foam cleanser en ik heb deze getest de afgelopen paar weken. Vandaag laat ik je weten wat mijn bevinden zijn. 
  
Dit product kan je gebruiken op 2 verschillende manieren als een foam om je gezicht te reinigen of als een maker ! Altijd goed toch? Nou wat ik zelf wel fijn vind is om dit product 2 keer per week te gebruiken nadat ik heb gedoucht en zen ben als foam om mijn gezichtshuid goed te reinigen.

Dit doe ik met mijn reinigsborstel van de kruidvat ik meng deze foam met wat water ( dit gaat lekker schuimen) op deze manier breng ik dit aan op me gezicht en was ik dit met warm water af. ( Mijn handen gebruik ik niet zo komt mijn gezicht niet met mijn handen in contact)Ik pak mijn handdoekje en dep me gezicht af niet scrubben ! 

Nadat ik dit heb gedaan voelt mijn huid even trekkerig aan maar wauw daarna superrrrr zacht en verfrissend. Zeker als je hele dag makeup op hebt gehad. Ik zou zeker dit product willen aanraden. Het is wel wat duurder dan een gemiddeld reinigingspruduct maar je geld waard!

Te koop bij o.a. parfumerie winkels & online. 

Dank je Estee Lauder! 


Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s