PREVIEW: Spa Touch Of komt met 2 nieuwe smaken!!

Water is de ultieme dorstlesser. Het is verfrissend, gezond, puur natuur en bevat geen calorieën. En dat maakt water uniek, want er is geen andere drank die al deze goede eigenschappen heeft. Water drinken past dus perfect in een gezonde levensstijl. Om het drinken van water afwisselender, leuker en lekkerder te maken , combineert Spa haar intens bruisende mineraalwater met een natuurlijk vleugje smaak. Na de succesvolle introductie van Spa Touch of Mint en Spa Touch of Lemon volgende varianten Grapefruit en Blackcurrant. En nu wordt deze sprankelende waterfamilie uitgebreid met twee nieuwe smaken:Spa Touch of Apple en Spa Touch of Peach.

Spa Touch Of sfeerbeeld2.jpg

Prikkel je zintuigen met tropische perzik en frisse appel

Water drinken een beetje saai? Niet met de verschillende smaken van Spa Touch of ! Spa Touch is prikkelend, verfrissend, lekker en het mooiste van alles is dat deze verrassende,subtiele smaaksensatie geen calorieën, suiker en kunstmatige toevoegingen bevat. Wat wil je nog meer? Je kunt het dus gerust de hele dag door drinken. En de twee nieuwe varianten Peach en Apple maken het nog leuker en afwisselender. Touch of Peach is fris en subtiel zoet met een tropisch tintje. Hou je meer van ultrafris? Probeer dan Touch of Apple, met een vleugje Granny Smith. Spa Touch Of prikkelt je zintuigen en geeft een sprankeling aan je dag !

 Spa Touch Of sfeerbeeld

Bruisend Hart

De basis van Spa Touch Of is het natuurlijke intens bruisende mineraalwater van Spa, rechtstreeks uit het hart van de Belgische Ardennen. In een beschermend natuurgebied van ruim 13.1777 hectare wordt regenwater en sneeuw in twee tot wel vijftig jaar gezuiverd door de natuur. Het mineraalwater van Spa , is uniek door een zuivere en constante samenstelling en wordt na toevoeging van koolzuur en een natuurlijke aroma als Spa Touch Of gebotteld. De krachtige bubbels zorgen voor een extra dorstlessend en verkwikkend effect.

Spa Touch of Apple en Spa Touch of Peach zijn vanaf half April verkrijgbaar in de supermarkt.  €1,05 (1 liter fles)

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s