Laat aanstaande moeders genieten van het zonnetje met Inna Suncare!

Zodra de eerste echte lentezon zich laat zien, gaan we massaal naar buiten. Een picknick in het park, lekker wandelen door de stad of met een tijdschrift in de achtertuin: de zomer geeft een heerlijk gevoel van ontspanning en geluk. Ook als je zwanger bent , is het fijn om de zon op te zoeken. De zon heeft zoveel goede kanten dat je haast zou vergeten dat zonnestralen ook een keerzijde hebben.  Met Inna Suncare kun je zorgeloos van de warme zonnestralen genieten. Het is de eerste zonnelijn die speciaal is ontwikkeld om de huid tijdens en na de zwangerschap te beschermen en te verzorgen. Inna Suncare biedt effectieve bescherming tegen het ontstaan van zwangerschapsmaker en helpt striae voorkomen. Ideaal voor (aanstaande ) moeders! Inna Suncare zonbescherming zorgt ervoor dat jij heerlijk van de zon kunt genieten, ook wanneer je een kindje verwacht !

Vrouw%20zwanger%20Inna

 De dermatologische geteste en wetenschappelijk bewezen formule van Inna Suncare is speciaal ontwikkeld om hyperpigmentatie en de vorming van zwangerschapsmasker te helpen voorkomen en tegen te gaan. De krachtige filters beschermen tegen de schadelijke invloeden van de zon en gaan de vorming van extra pigment onder invloed van de zon tegen. De textuur smeert gemakkelijk uit, trekt snel in en is waterbesteding.

Alle lichaamsproducten van Inna Suncare zijn verrijkt met Elestan, een ingrientencomplex dat de aanmaak van Elastine in de huid stimuleert. De huid wint hierdoor aan elasticiteit en stevigheid en is dus beter bestand tegen uitrekken. Inna Suncare is vrij van parabenen en bevat een allergenenvrij parfum dat geschikt is voor de zeer gevoelige huid.  Ook bevat Inna Suncare krachtige UV-Filters die de huid optimaal beschermen tegen de schadelijke werking van UVA en UVB- stralen en tegen pigmentvlekken.

producten

Inna Suncare Face Crème SPF 50 +

Inna Suncare SPF 50 + Face Crème is speciaal ontwikkeld voor gebruik op het gezicht , tijdens en na de zwangerschap.

Inna Suncare Face & Body Spray SPF 30 en Inna Suncare Face & Body Spray SPF 50 +

zijn speciaal ontwikkeld voor gebruik op het lichaam en het gezicht tijdens en na de zwangerschap

Inna Suncare Aftersun Face en Body Spray

Inna Suncare Aftersun Spray is speciaal ontwikkeld om de huid te verkoelen en te verzorgen na het zonnen, tijdens en na de zwangerschap.

Inna Suncare is verkrijgbaar bij Apotheek en drogist

Voor meer informatie neem een kijkje op

http://www.innasun.com

Weetje! Inna Suncare is ontwikkeld door de makers van Sudocréme

Ben jij klaar om moeder te worden ?

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s