Ben jij bang voor de tandarts? NarcoDent helpt!

Misschien herken je het wel, je vergaat van de pijn in je mond. Je bent al heel lang niet naar de tandarts geweest, want je bent heel erg vang voor de behandeling die je te wachten staat. Ondertussen gaat jouw gebit achteruit en begin je er steeds meer last van te krijgen in het dagelijks leven. Niet naar de tandarts gaan is geen optie, maar die angst blijft je achtervolgen. In Nederland geldt dit voor ruim 2,5 miljoen mensen , waarvan 10 % nooit naar de tandarts gaat.

NarcoDent-logo

NarcoDent biedt de oplossing voor iedereen die (extreem ) bang is voor de tandarts, namelijk tandartsbehandelingen onder narcose. Dankzij de algehele narcose slaap je tijdens de tandartsbehandeling. Hierdoor voel je niets van wat de tandarts doet, waardoor je angst voor de tandarts kunt loslaten. NarcoDent helpt jou van begin tot eind, zodat elke narcosebehandeling prettig verloopt. Zo kun je een gratis intake aanvragen, waarbij samen met de tandarts naar jouw mondsituatie gekeken wordt. De experts van NarcoDent vertellen graag het volgende over de behandeling:

U hoeft zicht niet te schamen

” Bij NarcoDent hoeft u zich niet te schamen. NarcoDent heeft begrip voor de angst en eventuele verwaarlozing van het gebit. Al onze behandelaren en assistenten zijn gewend om te werken met zeer angstige patiënten. Wij bieden u persoonlijke angstbegeleiding zodat u zich altijd op uw gemak voelt”

Samenwerking met AIC Services

” Narcodent werkt samen met Anesthesia & Intensive Care Services ( AIC Services). Deze organisatie is gespecialiseerd in hoogwaardige medische zorg binnen de anesthesiologie en de intensive care. Het anesthesiologieteam zorgt ervoor dat u veilig in slaap bent wanneer de tandarts de behandeling uitvoert en dat u hier dus niets van merkt. De anesthesiologen bij AIC Services zijn BIG- geregistreerd en werken volgens de richtlijnen van de Nederlandse Vereniging voor Anesthesiologie (NVA)”.

NarcoDent is gevestigd op drie centrale locaties in Nederland:

  • Amersfoort
  • Capelle aan den IJssel
  • Oosterhout

Wil jij  een  eerste stap  zetten naar een mooi en gezond gebit door middel van een gratis intakegesprek. Dit gesprek kun je makkelijk en snel via de website aanvragen.

 

narcodent

 

Ga jij de stap zetten om niet meer bang te zijn voor de tandarts?

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s