Ockyz sweakers, veilig zwemmen met kinderen

Zwemmen met kinderen is niet alleen leuk, maar ook heel belangrijk voor hun ontwikkeling. Jermaine Moerli neemt zijn dochtertje dan ook graag mee naar het zwembad. Als vader vind hij het belangrijk dat zijn dochtertje lekker kan spelen in het water. Helaas kan een bezoekje aan het zwembad ook gevaarlijk zijn. De looppaden rondom het bad zijn namelijk soms verraderlijk glad.Tijdens een vakantie zag Jermaine zijn dochtertje dan ook regelmatig onderuit gaan. De angst van elke ouder, want uitglijden in het zwembad kan tot nare situaties leiden.

 

front1-1024x421

Daarom ging deze bezorgde vader twee jaar geleden aan de slag met zijn fantastische idee: Ockyz Sweakers! Sweakers zijn handige zwemsokjes voor kinderen, die voor meer grip zorgen op de gladde vloeren. Samen met het Ockyz team heeft Jermaine de Sweakers optimaal ontwikkeld. Sweakers hebben de volgende voordelen:

  • positief getest door d TUV Rheinland
  • Technisch geavanceerd antislip materiaal
  • Lichtgewicht
  • Open tenen voor optimale grip en balans
  • Comfortabel en gemakkelijk te dragen
  • Sneldrogend
  • Antibacterieel en hygiënisch
  • Ademend
  • Wasbaar en duurzaam

Jaarlijks vinden er meer dan 200.000 ongelukken plaats in Europese zwembaden, waarvan een groot gedeelte komt door uitglijden. De Sweakers zijn dus  een echte musthave voor iedereen, met name voor kinderen onder de twaalf jaar. De Sweakers zijn verkrijgbaar vanaf maat 23 t/m 46 en kosten €19,95 per paar via de Ockyz webshop.

Uiteraard zijn er diverse designs beschikbaar voor zowel jongens als meisjes. Zo kun je de Sweakers ook matchen met de bijbehorende zwembroeken en of badpakjes. Er komen binnenkort meer designs aan, zodat er voor ieder wat wils te vinden is in de Sweakers collectie. Op dit moment worden Sweakers ook ingezet voor mensen die slecht ter been zijn, leven met een fysieke beperking of fanatieke watersporters.

Alhoewel wij altijd moeten opletten in het zwembad, helpen Sweakers in ieder geval bij het verzorgen van meer grip op gladde vloeren. Team Ockyz streeft namelijk naar meer veiligheid van onze kinderen tijdens het zwemmen.

front-1

 

 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s