Ken jij het Schotse natural beautymerk Beauty Kitchen al?

Met haar favoriete quote ‘I may not be perfect but at least I’m not fake” verwoordt oprichtster Jo-Anne Chidley precies waar Beauty Kitchen voor staat: 100 % natuurlijke ingrediënten en betaalbare effectieve producten. Jo- Anne studeerde scheikunde, is kruidenbotanist, gepassioneerd imker en  verslaafd aan beautyproducten. Ze heeft 3 honden en nog 2 alpaca’s en met de looks van een echte Beauty Kitchen Angel zet zij zich bovendien ook nog in voor Ziwa Rhino Fund in Oeganda. Een bijzondere vrouw? Absoluut?

Beauty Kitchen komt naar Nederland en België

In 2010 opende Jo -Anne haar eerste Beauty Kitchen Store in Glasgow en het concept werd een happy succes. We kunnen nu gewoon genieten van effectieve en betaalbare beauty-producten terwijl we tegelijkertijd zorgen voor onszelf en onze aarde. En dus  is het nu tijd voor expansie. Duurzame beautyproducten en de Beauty Kitchen  Angels maken eindelijk de oversteek naar het Europese continent! Vanaf 25 juli zal Beauty Kitchen verkrijgbaar zijn bij de Holland & Barrett winkels (voorheen De Tuinen/ Essenza) in Nederland en België.

100 % maakt het verschil

De beauty Kitchen Angels hebben een belangrijke mantra: 100% maakt het verschil en tegen deze achtergrond creëren zij de beste producten met de meest waardvolle, natuurlijke ingrediënten . 100 % effectief,100 % betaalbaar, 100% natuurlijk. Met fantastische lijnen als Love Me, Chill Me, Inspire Me, Abyssinian Oil en Create your Own probeert Beauty Kitchen voortdurend te vernieuwen en te inspireren. De onderstaande vier Beauty Kitchen iconen zijn het fundament van deze natuurlijke bautyrevolutie:

Abyssinian Oil Aroma Facial Concentrate €29,99

De absolute hero van de skincare-lijn Abyssinian Oil, met Omega 9 dat nog krachtiger is dan Jojoba ofArganolie, is het Aroma Facial Concentrate; een intensieve dagelijkse hydraterende olie op basis van 100% natuurlijke werkstoffen, waaronder rozenbottel, frambooszaad en geraniumolie.

Abyssinian%20Oil%20Aroma%20Facial%20Concentrate%2030ml%20£19_99.jpg

Create Your Own Lip Balms €19,99

Beauty Kitchen doet haar naam eer aan door kits met ingrediënten te leveren om thuis te kokkerellen. Zo maak je bijvoorbeeld heel eenvoudig je eigen Lip Balms! Met de uniek verpakte Lip Balms Kit en een nauwkeurig recept creëer je in een handomdraai 4 verschillende lipbalms. NB: De Create Your Own Lip Balm kits zijn alleen verkrijgbaar rond Sinterklaas en Kerst!

Create%20Your%20Own%20Lip%20Balm%20Kit

Inspire Me Brightening & Toning Body Oil 100 ml €19,99

De Inspire Me-lijn is gebaseerd op een geheime blend van kwalitatief hoogwaardige essentiële oliën, waaronder citroengras, grapefruit, spearmint, venkel en basilicum. De niet-vette Body Oil laat de huid stralen, maakt haar steviger en hydrateert intensief. Het perfecte product voor cellulitis en striae op benen, armen, buik en billen.

Inspire%20Me%20Bath%20Oil

 

Miracle Mother Nature Facial Konjac Sponge  €8,99

Eenvoudige, effectieve en zuivere dieptereiniging. De konjac spons is eco-vriendelijk, 100% natuurlijk en gemaakt van pure eetbare plantaardige wortels. Het reinigt de huid intensief en maakt haar zijdezacht en stralend.Spoel de spons voor gebruik uit in warm water. Ook te gebruiken in combinatie met jouw favoriete reinigingsproduct.

Miracle%20Mother%20Nature%20Konjac%20Sponge%20£6_99

 

Een selectie van de Beauty Kitchen lijn is vanaf 25 juli verkrijgbaar bij Holland & Barrett(voorheen De Tuinen/Essenza) in Nederland en België. Voor informatie, vestigingen en de webshop: www.hollandandbarrett.nl

 

Ben jij ook zo enthousiast over deze producten?

Wat zou jij graag willen hebben?

 

Advertenties

5 reacties op ‘Ken jij het Schotse natural beautymerk Beauty Kitchen al?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s