SPA WINACTIE: Maak elke week kans op een Samsung S7 Gear VR- set of een van de Spa VR Google Cardboards. Kijk snel wat je moet doen hiervoor!

Spa Bruisend lanceert deze zomer een verkwikkende Virtual Reality actie. Bij aankoop van een fles Spa Bruisend maak je kansop een Samsung S7 Gear VR-set of een van de Spa VR Google Cardboards. Dit geldt zowel bij aankoopvan de bekende Spa Intense , de verfijnde Spa Finesse als een van de Touch of variaties. De VR-bril is razend populair en het must-have techproduct van dit moment. Met een cardboard verandert een smartphone in enkle minuten in een ware VR-bril. De vier weken gedurende Spa VR-campagne start op 26 juli en loopt door tot en met 21 augustus.

De Spa VR-winactie – hoe doe je mee?

Deelnemen aan de actie om een Samsung S7 Gear VR-set te winnen is eenvoudig: scan de barcode van het Spa Bruisend product op Spa.nl en vul je e-mailadres in.Iedere week selecteert Spa een aantal gelukkige winnaars. Deelnemers die niet hebben gewonnen, kunnen de week erna gewoon weer meedoen.

naamloos

Ervaar de kick van bruisend water

Om de VR-campagne te ondersteunen en de consument kennis te laten maken met de effecten van Virtual Reality is er een 360º video gemaakt waarin een jonge man in een kajak van een wilde rivier afkomt en vervolgens op een rustige rivier vaart. Deze kajak ervaring geeft hem een pure kick, net zoals Spa Bruisend dat doet. De video is gedurende de vier actieweken te zien op Spa.nl. Daarnaast kan een speciale 360° versie van de film bekeken worden op o.a. YouTube en Facebook.

Bekijk hier de video:Voel de kick van Spa Bruisend

Spa Bruisend, pure verfrissing in je glas

De VR-actie is onderdeel van een intensieve zomercampagne waarmee Spa iedereen kennis wil laten maken met de veelzijdigheid van haar bruisende mineraalwaters. Het natuurlijke, bruisende mineraalwater van Spa wordt gewonnen in het hart van de Belgische Ardennen. Bij Spa Intense (Spa Rood) wordt na een ondergrondse tocht van drie tot vijf jaar intens bruisend koolzuur aan het zuivere mineraalwater toegevoegd. Spa Finesse is van nature licht bruisend mineraalwater. Door het contact met carbonaatrotsen honderden meters diep in de grond ontstaat een natuurlijke sprankeling. Spa Touch Of is een heerlijk verfrissende combinatie van bruisend Spa natuurlijk mineraalwater met een vleugje natuurlijk aroma, verkrijgbaar in zes verschillende smaken. Spa Bruisend zorgt voor die pure verfrissing in je glas, zodat je alles uit je dag kunt halen.

 

Doe jij al mee? Waar ga jij voor ?

 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s