CATRICE MAKE-UP PARTNER VAN HOLLAND’S NEXT TOP MODEL 2016

 

Vanaf 30 augustus barst de strijd om de felbegeerde titel ” Holland’s Next Top Model ” weer los in het gelijknamige programma. Twaalf Nederlandse beauty’s strijden week na week voor de beste foto met maar een doel: een plekje in de grote finale en het binnenslepen van de titel Holland’s Next Top Model 2016. De modellen in spe zullen prachtige uiteenlopende looks showen die tot stand zijn gekomen in samenwerking met CATRICE, de exclusieve make-up partner van dit jaar.

Spannende strijd

Vanaf 30 augustus aanstaande kan de kijk je elke dinsdagavond om 20.30 uur terecht bij RTL 5 voor Hollands Next Top Model. De jury bestaat dit jaar ui Anouk Smulders, Alek Bruessing, Fred van Leer en Anna Nooshin. Op 25 oktober wordt de winnares bekend gemaakt na een spannende en wederom veelbelovende strijd tijdens een spectaculaire grote finale.

 

CATRICE loves fashion

Een perfecte combinatie: Beauty & Fashion. CATRICE staat voor innovatieve cosmetica geïnspireerd op de laatste trends rechtstreeks van de catwalk en vertaalt de internationale fashion looks van het seizoen naar make-up van de hoogste kwaliteit. CATRICE en Holland’s Next Top Model zijn daarom een mooi match. Vorig jaar was CATRICE reeds een van de sponsoren van het populaire programma, dit jaar is het merk de exclusieve make-up partner van Holland’s Next Top Model. Met het publiek van HNTM bereikt CATRICE exact de kerndoelgroep: jonge vrouwen die geïnteresseerd zijn in mode en trendy make-up en die wel houden van een uitdaging.

Volg CATRICE op facebook.com/CATRICE.NLBE voor meer nieuws en kijk op

www.hollandsnexttopmodel.nl voor de laatste programma informatie.

 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s