Plein.nl is 10 jaar jong en trakteert met het pleinfestijn

knipsel-png3

knipsel-png2

Plein.nl is op 21 september 10 jaar jong en dat laat de online specialist op het gebied van dagelijkse verzorging niet onopgemerkt voorbijgaan! Vanaf die dag kunnen klanten alles in huis halen voor een feestprijs. Plein.nl trakteert met het ”Pleinfestijn” maar liefst 10 dagen lang met feestelijke kotingen op verzorgingsproducten van vele bekende merken. Plein.nl heeft zich de afgelopen jaren ontwikkeld tot de specialist op het gebied van dagelijkse verzorging , variënd van persoonlijke verzorging tot verzorging van huis & huisdier. Met haar gebruiksvriendelijke site, optimale service en zeer complete assortiment verzorgt, ontzorgt en bezorgt Plein.nl in enkle muisklikken.

 

knipsel

 

VERZORGING VAN TOP TOT TEEN, VOOR HET HELE GEZIN

Plein.nl is initieel gestart met Tandartsplein. Op dit plein vind je alle expertise voor de beste mondverzorging. Klanten kunnen mondverzorgingsproducten online bestellen al dan niet geadviseerd door tandartsen en mondhygiënisten. De volgende dag worden de producten bezorgd. Vanuit dit specialisme is Plein.nl doorgegroeid naar een online winkel met op elk plein een specialist, die alles in huis heeft voor de beste verzorging in brede zin. Babyplein, Drogistplein, Huisdierplein, Huishoudplein en Scheerplein maken de dagelijkse verzorging compleet.

FIJN GEREGELD

Alles draait om gemak en winkelplezier bij Plein.nl. De service start bij de eerste muisklik en eindigt pas wanneer de bezorging heeft plaatsgevonden en de klant tevreden is met zijn aankopen. Regelmatig worden klanten van Plein.nl verrast met leuke attenties; een proefproduct of nieuwe innovatie wordt als cadeautje verpakt in de unieke doos mét woordzoeker op de buitenkant. Dat het fijn geregeld is bij Plein.nl blijkt wel uit de klantwaarderingen: de klantenservice wordt beoordeeld met een 9,2 (Trustpilot).

knipsel-png1

 

 

 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s