ANBOS start stralende campagne!

Soms wil je iemand eens flink in het zonnetje zetten. Een goede vriendin bijvoorbeeld, omdat ze altijd voor je klaarstaat. De buurman die altijd voor je planten zorgt tijdens de vakantie. Of je moeder, die zo’n lieve steun en toeverlaat is. ANBOS, de brancheorganisatie schoonheidsverzorging, laat deze bijzondere mensen stralen met haar consumentencampagne ” Tijd om te stralen”. Zeven weken lang kunnen bezoekers via www.anbostijdomtestralen.nl een digitale fotokaart maken met een warme boodschap. ANBOS zorgt vervolgens dat deze persoonlijke kaart bij de ontvanger terecht komt. Bovendien maken verzender en ontvanger automatisch kans op een gratis beautybehandeling voor twee personen. Elke week wordt een prijs weggegeven. De sympathieke online actie start op maandag 26 september en duurt tot en met zondag 13 november.

 

Anbos%20laat%20je%20stralen%202.png

Vier de schoonheid

Na 13 november wordt de campagne met twee speciale acties voorgezet. ANBOS inspireert bezoekers van het Margriet Winterfestival. (18 t/m 24 november) vaker een bezoek te brengen aan de professionele schoonheidsspecialist. En op 24 november vind de feestelijke afsluiting plaats met de Nationale Dag van de Schoonheid. ANBOS gaat die dag het land in om voorbijgangers op Utrecht CS te verrassen met een ontspannende of juist energiegevende behandeling bij de mobiele ” Tijd om te stralen” – stand. Op deze dag openen schoonheidsspecialisten uit het hele land hun deuren met een speciale aanbieding. Ruim 400 salons bezorgen bezoekers een stralende dag door twee personen voor de prijs van één te behandelen.

 

anbos%20laat%20je%20stralen%201

Over ANBOS

ANBOS is representatief voor de bedrijven in de schoonheidsverzorging en telt 5000 aangesloten schoonheidsspecialisten. Al meer dan 65 jaar behartigt zij, als business partner , de belangen van haar leden op kwaliteit , vakinhoud  en ondernemerschap. Of het nu gaat om een gezicht- of lichaamsbehandeling, huidproblemen of gewoon om heerlijk te ontspannen: bij de ANBOS schoonheidsspecialist ben je in vertrouwde handen. Tijd om te stralen ! Ga naar een ANBOS schoonheidsspecialist.

Anbos%20laat%20je%20stralen%203.png

 

Meer weten? Kijk op www.anbostijdomtestralen.nl

Wie ga jij in het zonnetje zetten? Ik ben benieuwd naar jullie comments!

 

 

 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s