De limited edition dierendag Snuffelbox, hét cadeau voor je hond!

Op 3 oktober is het dierendag Yeeey! Heb jij ook een hond en zou je deze een keer eens willen verwennen en een leuk cadeau doen? Dan is er nu De Snuffelbox! Ik wil jullie hiermee kennis laten maken. Ben ij benieuwd wat de Snuffelbox is? Lees dan snel verder !

Maak kennis met de Snuffelbox , die gevuld is met speciale en unieke producten voor de hond. Snuffelbox stelt sinds 2015 leuke en verassend boxen samen. Zij hebben al ruim 10.000 Nederlandse en Belgische honden blij gemaakt met een snuffelbox. Elke box heeft een ander thema en de nieuwste editie is speciaal voor dierendag samengesteld. De snuffel ” limited edition” Dierendagbox is gevuld met nieuwe, unieke en voor de hond onbekende producten, die elders nauwelijks verkrijgbaar zijn.

In de box vind je een mix van 100 % natuurlijke traktaties, speeltjes, verzorgingsproducten en gadgets. Daar kan zowel de hond als de baas zich op verheugen. Uiteraard past team Snuffelbox de inhoud aan op de grootte van j hond. Snuffelbox houdt zelf rekening met eventuele allergieën . Zo heb je altijd iets lekkers en een nieuw speeltje achter d hand en hoeft jouw hond zich nooit meer te vervelen!

snuffelbox-3668_explosion_01_lr-2-min-987x1024

De Snuffel ‘limited edition’ Dierendagbox bevat minstens € 50,- aan hondenproducten, maar is te verkrijgen voor maar € 39,- via Snuffelbox.nl/dierendag2016. Deze exclusieve box, waarvan er slechts 1250 zijn gemaakt, is te bestellen tot en met 3 oktober, zolang de voorraad strekt. Naast deze limited edition kun je bij Snuffelbox ook terecht voor een reguliere box.

De reguliere box kun je eenmalig bestellen voor €35,-. Je kunt er ook voor kiezen om een flexibel abonnement aan te schaffen, zodat jouw hond elk kwartaal automatisch een box ontvangt. De prijs komt middels een abonnement uit op slechts € 29,- per box. Om het extra leuk te maken voor onze hondenvriendjes, maakt Snuffelbox meerdere exclusieve themaboxen per jaar, zoals bijvoorbeeld de Snuffel Verjaardagsbox.

foto7.jpg

Door het aanschaffen van een Snuffelbox help je ook meteen een hond in nood. Het team achter Snuffelbox ondersteunt namelijk diverse asielen, goede doelen en stichtingen voor honden. Dat doen zij door 10% van de winst te doneren. Snuffelbox is een diervriendelijk bedrijf en streeft ernaar om honden van een beter leven te voorzien. Een zeer goed initiatief, want in Nederland worden per jaar zo’n 12.000 honden naar het asiel gebracht.

Snuffelbox is de eerste in Nederland die een box abonnement speciaal voor honden aanbiedt. Elk kwartaal verandert het thema, zodat de boxen nooit kunnen vervelen. Tevens biedt team Snuffelbox hoge service. Zo kun je het abonnement te allen tijde opzeggen en heb je ‘kwispel-garantie’. Vindt jouw hond de inhoud niet leuk? Dan kun je dat binnen 100 dagen aangeven. Je ontvangt dan het aankoopbedrag terug of krijgt kosteloos een ander product thuisgestuurd. Bij Snuffelbox houden ze het hoe dan ook Woof-tastic!

Hoe verras jij je viervoeter op dierendag?

snuffelbox-header

Advertenties

2 reacties op ‘De limited edition dierendag Snuffelbox, hét cadeau voor je hond!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s