Limited Edition ”It Pieces ” by CATRICE

Cushion & Contour. De Limited Edition ”It Pieces ” by CATRICE combineert nieuwe sensorische effecten met de laatste trends in januari 2017. Een aanvulling van innovatie contouring producten zoals de lichte en donkere Contouring Blushes en de Rock Couture Extreme Volume Mascara voor een sensationeel volumineus effect. Beauty Update – by CATRICE.

It Pieces by CATRICE- Rock Couture Extreme Volume Mascara 24H €3,99

Rock The Catwalk. Deze mascara met een diepzwarte textuur geeft een fantastische volume , een prachtige krul en indrukwekkende lengte. Voor een direct volumineus effect vanaf het eerste moment. Verkrijgbaar in 010 Black en 010 Black Waterproof.

It Pieces by CATRICE-18H Colour &Contour Eye Pencil €2,39

Hang On. 18 uur tussen touch-ups? Geen probleem met dit oogpotlood! Het geeft je in een handomdraai intensieve contouren. Met een geïntegreerd  slijpertje. Verkrijgbaar in 010 Me, my Black And I.

Catrice 18h Colour & Contour Eye Pencil 010

 

It Pieces by CATRICE- The Nude Blossem Collection Eyeshadow Palette €4,99

Matching Nudes. Negen hooggepigmenteerde,langhoudende poeder oogschaduws in nude, rosé en bruintinten met verschillende finishings van mat tot glanzend. Inclusief een matte contouring kleur en een highlighter met fijne glanzende deeltjes. Verkrijgbaar in 010 Blossem ”N Roses.

Catrice The Nude Blossom Collection Eyeshadow Palette 010

It Pieces by CATRICE- Lip Cushion €4,99

Coat your lips. Deze crémige lipgloss, met soepele structuur bevat avocado olie en geeft een prachtige glanzende finish. De zachte grote sponsapplicator geeft de lippen een mooie koraalrode of besachtige kleur met medium pigmentatie. Verkrijgbaar in 010 Coraline’s Crush en 040 Absolute Razz’Berry.

Catrice Rock Couture Extreme Volume Mascara 24H 010Catrice Rock Couture Extreme Volume Mascara Waterproof 24H 010

 

It Pieces by CATRICE- Light And Shadow Contouring Blush €3,99

Exacte Definitie. Ultra zachte poeders, verkrijgbaar met een fluweelzachte matte, donkere kleur en een highlighter met fijne glanzende deeltjes.Breng de kleuren individueel aan om duidelijke contouren te creëren of mix ze voor een frisse look. Verkrijgbaar in 020 A Flamingo in Santo Domingo en 030 Rose Propose.

”It Pieces” by CATRICE is vanaf half januari 2017 verkrijgbaar bij Kruidvat en Trekpleister in Nederland en bij Kruidvat in België. De producten worden aansluitend in het CATRICE standaard  assortiment opgenomen.

Wat spreekt jou het meeste aan uit de Limited Edition It Pieces by CATRICE collectie?

 

Plaats een reactie