Nieuw voor kids: Juiz-sy Een lekker, gezond en 100 % troeploos drankje

Het is niet altijd eenvoudig om gezonde keuzes te maken voor je kind. Neem nou de ”kindvriendelijke ” drankjes zoals yoghurtdrank en fruitsap. Vaak bevatten deze drankjes veel suiker en ongezonde toevoegingen. Daarom is er nu Juiz-sy: een gezond en superlekker alternatief, gemaakt voor én door kinderen. Juiz-sy zit boordevol groente en fruit en bevat geen suiker, e-nummers, conserveringsmiddelen of geur-, kleur- en smaakstoffen. 100 % troeploos dus. Met 100 % smaak!

 

flesje2

Ontwikkeld voor en door kinderen

Wanneer kinderen regelmatig zoet eten en drinken, raken ze gewend aan de zoete smaak en zullen ze producten die minder zoet smaken, zoals groente, al snel minder lekker vinden. En dat kan voor problemen zorgen bij het avondeten, als dat bordje toch leeg moet… Tijd voor Juiz-sy! Juiz-sy is een gezond en lekker drankje van Juiz-s, speciaal voor iedereen tussen de vier en zeven jaar. En niet alleen vóór kinderen , ook dóór kinderen. De receptuur van Juiz-sy is namelijk samen met kinderen ontwikkeld. Zij weten tenslotte zelf het beste wat ze lekker vinden. Wat zit er dan allemaal in zo’n flesje? Wortel, ananas, mandarijn, rode biet en limoen, samen goed voor 70 groente en 30 % fruit. Dat is het. Verder niks. Ook geen gluten en lactose. De ingrediënten zijn koudgeperst waardoor alle vitamines , mineralen en enzymen zijn behouden. En omdat Juiz-sy HPP-treated is, is het sapje supervers, maar toch drie weken houdbaar.

juizsylr1_ (3 van 40).jpg

Gezond genieten met Juiz-s

Met een lekkere en hoge kwaliteit cold pressed juices helpt Juiz-s je om net een beetje gezonder , groener en sprankelender te worden. Alle sappen van Juiz-s bevatten 70 % groenten en maximaal 30% fruit. Zo krijg je elke dag op een makkelijke, snelle en smakelijke manier de benodigde vitamines, mineralen en enzymen binnen. Want genieten en gezond leven gaan prima samen!

Juiz-sy is online verkrijgbaar via :ww.juizs.nl

Het kindersapje is te bestellen per 30 flesjes van 115 ml voor €59,95 of als proefpakket van 10 flesjes van 115 ml voor €24

flesje

 

 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s