Schoonheid Onthuld : Environ Lancering van het nieuwe Skin EssentiA ® gamma

Schoonheid Onthuld : Lancering van het nieuwe Skin EssentiA gamma van Environ.

Environ lanceert zijn nieuwste innovatie met vitamine A als onderdeel van zijn vooruitstrevende Vitamin STEP-UP SYSTEM™.

Bij de ontwikkeling van het nieuwe gamma Skin EssentiA ®  ging Environ uit van de oorzaak die aan de basis ligt van een ongezonde huid : een tekort aan vitamine A. Skin EssentiA ®  herstelt het tekort aan vitamine A waar iedereen last van heeft. We kunnen nu helpen bij het herstel van de ongezonde huid door aan te vullen wat de huid is verloren, namelijk haar natuurlijke gehalte van vitamine A.

environ-skin-essentia

 

De producten van Environ maken de huid opnieuw mooi. Een huid die gevoed is met vitamine A is een huid die in essentie opnieuw normaal is. Dat betekent dat ze is teruggebracht naar haar optimaal gezonde toestand. ” Skin EssentiA®  omvat ook het vooraanstaande vitamine STEP-UP SYSTEM  ™van Environ. Environ ontwikkelde dat systeem om de huid stap voor stap te laten wennen aan een verhoogd gehalte van vitamine A en andere ingrediënten die de huid er optimaal gezond laten uitzien en haar buitengewoon doen stralen. De naam Skin EssentiA ® werd gekozen omdat ”Skin” (huid) de zone is die de meeste aandacht van ons krijgt, en EssentiA omdat de vitamines,antioxidanten en peptiden in het gamma van essentieel belang zijn om de huid opnieuw mooi te maken.

 

 

Het gamma bevat de ”Start-Up” producten waaronder een Oil Free Make-Up Remover (100 ml – €26) , Dual Action Pre-Cleansing Oil (100 ml – €31), Hydrating Clay Masque (50ml -€35) , Mild Cleansing Lotion (200 ml – €47), Botanical Infused Moisturising Toner (200ml -€45,50) en een Antioxidant & Peptide Eye Gel (15ml- €37).

Het ”Step-Up”gedeelte van de lijn bestaat uit de Vita Antioxidant AVST Gel (50ml -€47) en 5 Vita – Antioxidant AVST Moisturisers (50ml – €49-€59,90 ) die de huid geleidelijk voorbereiden op hogere doseringen van vitamine A die worden opgevoerd tot een optimale concentratie waarmee de huid haar natuurlijke schoonheid terugkrijgt.

In zijn hele geschiedenis is Environ gekend voor zijn vooruitstrevende doorbraken. Het merk beschikt nu over 140 producen in meer dan 70 landen. De lancering van Skin EssentiA ®  is een nieuwe grot stap vooruit in de vernieuwing van producten met vitamine A en de wetenschap van de schoonheid.

 

De producten zijn verkrijgbaar vanaf 16 december 2016

Follow me on Instagram

 

environ-skin_essentia_range

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s