Energiek de winter door met Biotona bio Supergreens & Phyto -Detox 100 % puur en natuurlijk!

Een goede gezondheid gaat niet alleen over gezond eten en sporten maar ook over een positieve mindset en een gezond zelfbeeld. Kortom : een ”healty lifestyle”. En omdat we het steeds drukker lijken te hebben , is het iedere dag weet een uitdaging om erop te letten dat we alle belangrijke voedingsstoffen binnen krijgen en tegelijkertijd ook genieten van heerlijke maaltijden en tussendoortjes. Healty food is fun! Superfoods een trend? Wij zien het als een bewustwording die blijvend is. De ”organic movement ” wint steeds meer terrein in de natuurhuizen, supermarkten en gezondheidswinkels omdat we steeds bewuster bezig zijn meteen gezonde levensstijl. It’s not how much you eat, it’s what you eat! Superfoods geven je energie en vitaliteit, verhogen je weerstand en je straalt uit hoe je je voelt: happy & healthy.

Biotona heeft maar liefst 34 super poeders, rijk aan antioxidanten, samengesteld uit bessen, vruchten zaden en planten die we in onze eigen tuin kunnen kweken maar die we ook hebben ontdekt in Zuid – & Noord- Amerika, Europa, Tibet en Zuid- oost- Azië. We laten je graag kennismaken met twee heerlijke healty boosters die je helpen energiek de winter door te gaan:

 

knipsel

Biotona Bio Supergreens- 100% raw powder

Deze superieure mix van de beste biologische en groene raw superfoods bestaat uit 100 % groene voedselbronnen die rijk zijn aan fytonutriënten en natuurlijk aanwezige voedingsstoffen. Naast de poeders van tarwegras,-havergras,-luzernegras-, Kamut khorasangas en gerstegrassap bevat de poeder ook nog de superalgen chlorellaen spirulina, die rijk zijn aan proteïnen e een belangrijke voedingswaarde hebben. Maar dat is nog niet alles! Gevriesdroogd poeder van broccoli, boerenkool en spinazie en waardevolle stoffen uit Schots zeewier ( Seagreens blaaswier en knotswier) zorgen voor nog meer groene superfoods. De mix is helemaal af met pure Matcha, biologische gekweekte waterkers en bladeren van wonderboom Moringa oleifeira.

Consumentenadviesprijs : 200 gram € 28,-

superfoods-1

Biotona Phyto – Detox – 100 % organic powder

Regelmatig je lichaam reinigen en ontgiften is belangrijk voor de opname van voedingsstoffen. Deze mix van 100 % biologische en in de buitenlucht gedroogde poeders is samengesteld uit mariadistel en artisjokblad om de lever te ondersteunen bij het detoxen, Curcuma dat de vetvertering stimuleert en de oer -oude , eencellige groene wateralg Chrorella die een schat een fytonutriënten bevat, net als het poeder van tarwegrassap. Voor Phyto- Detox reisden we af naar de Boliviaanse Andes waar we de Yocon vonden , de zonnewortel, die meer dan 40 % insuline (oplosbare vezels) bevat. Insuline is erg belangrijk voor de opname van mineralen en zorgt ook voor een betere darmflora.

Consumentenadviesprijs 200 gram €18,-

phyto-detox

Hoe gebruik je premium raw & organic superfoods?

Zowel de Biotona Bio Supergreens als de Phyto- Detox voeg je toe aan smoothies of shakes in combinatie met vers fruit of vruchtensappen of met andere superfoods, melk, yoghurt of water. De superfoods altijd koel , droog en in het donker bewaren.

Biotona is exclusief verkrijgbaar bij Holland & Barrett ( voorheen de Tuinen). Voor informatie, vestigingen en de webshop: www.hollandandbarrett.nl

 

 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s