WINACTIE: KLEENEX VERKOUDHEIDSPAKKET DOE JIJ AL MEE?

De griepepidemie houdt ons land nog altijd in de ban. Al acht weken lang snottert, snuit, hoest en proest Nederland heel wat af, in de hoop de verkoudheid snel achter zich te laten. Kleenex steekt een helpende hand uit naar alle verkouden pechvogels met een ludieke twitteractie. Iedereen die in een tweet laat weten verkouden of grieperig te zijn, krijgt van Kleenex gratis een opbeurend verkoudheidspakket thuisgestuurd. Zo wordt de kwakkelwinter net wat leuker en warmer!

SNEL LEKKER IN JE VEL

#ziek#nietlekker#snotterig of grieperig? De komende drie weken steekt Kleenex verkouden twitteraars een hart onder de riem met een uitgebreid ”feel better” pakket. Iedereen die twittert over zijn verkoudheid , wordt door Kleenex Helt-team verrast met een persoonlijk berichtje. Na het achterlaten van de persoonlijke gegevens ontvangt de ziekte -uiteraard zolang de voorraad strekt- een prachtpakket thuis. Aan alles is gedacht ! Naast de onontbeerlijke Kleenex Balsam zakdoeken maken ook een vijfdaagse weerstandskuur van Roter, een Eucerin lippenbalsem, Ricola kruidenpastilles en Kneipp Adem Vrij douchegel deel uit van de verrassing.

ZEG MAAR DAG TEGEN EEN RODE NEUS

Niets is vervelender dan een schrale, rode neus bij verkoudheid. Kleenex Balsam tissues en zakdoeken zijn extra lief voor je neus in de kou. De microfijne laag van calendula zorgt voor een kalmerende, beschermende balsem om te voorkomen dat de neus steeds rood wordt of uitdroogt. Ze zijn dermatologisch getest en zelfs  geschikt voor de gevoelige huid.

#kleenexhelpt

beterschapspakket

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s