essence en CATRICE experience bij ”Kruidvat in de Stad”!

Vanaf vandaag kunnen liefhebbers van essence en CATRICE hun make-up hart ophalen bij het nieuwe Kruidvat  concept ” Kruidvat in de Stad”. Het betreft een compleet vernieuwde stadwinkel waarbij zowel het assortiment als de inrichting zijn afgestemd op de behoefte van het winkelend publiek. Zo kan men onder andere tekenen op een groter aanbod beautyproducten en gratis wifi. essence en CATRICE zijn erg blij met de komst van het nieuwe winkelconcept. Om dit te vieren worden bezoeksters op dinsdag 14 en woensdag 15 februari getrakteerd op de allerlaatste make-up trends en lente/zomerlooks tijdens essence en CATRICE -demonstraties door professionele visagisten.

catrice-1

Welkom in de wereld van kleur

essence en CATRICE zijn al vele jaren trendsettende merken die exclusief verkrijgbaar zijn bij Kruidvat. essence viert dit jaar zelfs haar 15e verjaardag! Met een compleet assortiment innovatieve beautyproducten en de meest trendy kleuren en formules van het seizoen , biedt essence alles wat nodig is voor geweldige  looks en een prachtige huid. CATRICE laat zich inspireren door de laatste fashion trends en vertaalt de catwalk looks naar pure kleurinspiratie. Op 14 februari kunnen bezoekers bij de ” Kruidvat in de Stad”-winkel in Arnhem aan de Grote Oord 7 langskomen voor een essence experience en op 15 februari voor een CATRICE catwalk look. Uiteraard is er ruimte voor professioneel advies van de visagisten en kan men naar hartenlust de laatste innovaties van beide merken ervaren.

essence

Meer stadswinkels

Vrijdag 17 februari opent een ” Kruidvat in de Stad”- winkel in Tilburg aan de Heuvelstraat 67 en aansluitend zullen op 21 en 22 februari productdemonstraties plaatsvinden van essence en CATRICE. Ook begin volgend jaar komt er een aan tal Kruidvat stadswinkels bij in Arnhem, Nijmegen en Tilburg waar de favoriete essence en CATRICE producten ruim vertegenwoordigd zullen zijn.

Ik ben heel erg benieuwd naar deze winkels en hoop dat er een winkel in mijn buurt komt. Als er een in mijn omgeving geopend wordt dan ga ik daar zeker heen!. Gaan jullie ook?

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s