NIEUW:The Body Shop®: Lash Hero to the rescue!

The Body Shop introduceert de nieuwste multi-tasking make-up, de NIEUWE Lash Hero (€15,50). Ongelooflijk volume? Ja. Dramatisch lengte? Absoluut. En verzorgende wimpers in de beste conditie? Now you’re talking.

Wij zijn ontzettend trost het beste van het beste op mascara-gebied te lanceren. De langverwachte Lash Mascara Hero is hier om je wimpers te redden van de schade die je kunt oplopen van het dagelijks mascara gebruik.

Het is gemakkelijk om te vergeten dat je wimpers met dezelfde zorg en liefde behandeld moeten worden als je haar ( ze zijn immers één). Onze nieuwe mascara verlengt deskundig de wimpers en geeft de wimpers meer volume. Daarnaast bevat onze Lash Hero een zorgzame mix van zwarte-roos extract en Community Trade-shea boter. For stand-out lashes at the wave of a wand!

MORE THAN A MASCARA 

Maak jij je zorgen dat het elke dag dragen van mascara je wimpers gevoelig zou kunnen maken? Vrees niet, Lash Hero is geschikt voor dagelijks gebruik en is geschikt voor de gevoelige huid. Lash Hero helps to keep your lashes looking their best!

LISA HOUGHTON DEELT HAAR GEDACHTEN

“Het is enorm belangrijk om een mascara te gebruiken die een zacht en verzorgend effect heeft op je wimpers. Opvallende, volle wimpers zijn op dit moment erg populair, maar vaak lastig om te creëren zonder te klonteren. Modellen vragen mij geregeld hoe je de juiste keuze maakt voor een mascara, het antwoord voor mij is het gebruiken van een mascara met verzorgende eigenschappen. Lash Mascara Hero is mix van zwarte-roos extract en shea boter, gecombineerd met mineralen pigmenten van de hoogste kwaliteit. Ik hou van hoe je dankzij deze formule volle en stijlvol gedefinieerde wimpers kunt creëren zonder je wimpers te beschadigen.“  LISA HOUGHTON DEELT HAAR GEDACHTEN – Lisa Houghton, Global Make-up artist van The Body Shop

Er zijn twee kleuren geïnspireerd door de natuur

Madagascar black onyx & Baltic dark amber

 

THE BIG EASY BRUSH

De dicht op elkaar gepakte haren maken het gemakkelijk om de optimale hoeveelheid mascara te gebruiken bij elke sweep. Het borsteltje kamt en scheidt de wimperharen zorgvuldig voor klontvrije wimpers. De conische punt bereikt elke hoek van het oog en de grote, ronde vorm zorgt voor ultieme lengte en volume.

THE HEROIC NEW FORMULA

Lash Hero is verrijkt met mineralen pigmenten van de hoogste kwaliteit en zwarte parel en zwarte -roos extract, die een intense kleur leveren. Met deze nieuwe mascara verzorg je jouw wimpers tijdens het aanbrengen en bovendien is de Lash Hero ook geschikt voor de gevoelige huid. Klaar voor een open blik en frisse en natuurlijke uitstraling!

Mascara Lash Hero zal beschikbaar zijn vanaf maart 2017 in onze winkels ( met uitzondering van outlets) en online op  thebodyshop.com/nl €15,50 per stuk.

 

 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s