Biotona Bloei weer op met het allerbeste uit de natuur

Tegen het einde van de winter ben je vaak wat vermoeid terwijl de dagen langer worden en de zon warmer. Dit komt doordat je waarschijnlijk last hebt van voorjaarsmoeheid. Gelukkig kun je hier zelf iets aan doen. Met een paar goede leefregels als gezond eten en bewegen en een boost aan goede voedingsstoffen verdwijnt je lentedip als sneeuw voor de zon!

In de winter zitten we vaker binnen een staat de zon laag. Daardoor krijgen we te weinig licht om voldoende serotonine in de hersenen aan te maken, met als gevolg een minder goede stemming. Bovendien bewegen we minder, eten we wat zwaardere kost en zijn we minder buiten en dat is ”killing ” voor je conditie. Het lichaam mist de basis voor een lekker en energiek gevoel. Dit is hét moment om jezelf een superboost te geven!

superboost organic powder

Biotona Bio Superboost

Een superboost in de vorm van een fijn poeder dat je eenvoudig door je yoghurt , smoothie , water of vruchtensap mixt is de manier om je lentedip het hoofd te bieden. Het poeder is samengesteld uit de meest fantastische biologische planten en wortels die je helpen belangrijke processen in het lichaam weer op gang te brengen, zowel op korte als op langere termijn. Superboost bevat:

 • Siberiche en Koreaanse gingseng. Deze worden al eeuwenlang gebruikt om zowel mentale als fysieke prestaties te verbeteren. Ook zorgen de actieve stoffen in de gingsengwortel ervoor dat de productie van het stresshormoon cortisol terug in balans komt.
 • Het zaad van guarana , een felrood vruchtje afkomstig uit het Amazone-regenwoud , biedt dankzij de natuurlijke cafeïne direct energie en verhoogt het uithoudingsvermogen evenals maca, een plant die hoog in de Andes groeit.
 • Japanse groene thee (macha)ontspant (dankzij L-theanine) en zorgt voor extra weerstand mede dankzij het hoge gehalte aan EGCG chlorofyl.
 • Goji-bessen en vooral camu camuvruchten zijn een rijke bron van vitamine C en geven zowel je weerstand als energieniveau een boost.
 • Antioxidanten uit rauwe cacao beschermen de lichaamscellen tegen schadelijke invloeden van buitenaf.
 • Alle ingrediënten in Superboost zitten boordevol vitaminen, mineralen , aminozuren en polyfenolen.

Consumentenadviesprijs Biotona Bio Superboost €28,00 (200 gr)

maca 100 raw powder

Biotona Bio Maca Raw

Maca helpt je te ontstressen  en op adem te blijven. De wortel van dit gewas werd al duizenden jaren geleden in Zuid-Amerika gebruikt om de inca-krijgers in topconditie en alert te houden. De plant is ijzersterk en overleeft met gemak de barre omstandigheden als vorst, felle zon, arme rotsgrond en harde wind op de 4000 meter hoge hellingen van de Andes. Niet zo gek dus dat Maca boordevol voedingsstoffen zit je die op een natuurlijke manier over je lentedip heen helpen en je weer positieve energie geven; zowel mentaal als fysiek. Biotona Bio Maca Raw poeder is puur en vrijwel onbewerkt, lekker van smaak en ideaal om toe te voegen aan yoghurt , smoothie of aan vruchtensap. Het bevat:

 • Glucosinolaten: zwavel – en stikstofhoudende suikerverbindingen die in het lichaam enzymen activeren die de lever effectief ondersteunen bij het ontgiftingsproces.
 • Unieke fytonutriënten (macaënen en macamiden) die je uithoudingsvermogen verbeteren en je vitaliteit een boost even.
 • Maca is een adaptogeen: het verbetert de stressbestendigheid en de stemming.
 • Fytosterolen die het cholesterolniveau in je bloed helpen verlagen.
 • Polyfenolen , superkrachtige antioxidanten die de cellen beschermen tegen schadelijke invloeden van buitenaf.
 • Maca zit ook nog een boordevol gezonde voedingsstoffen als vitaminen, mineralen , onverzadigde vetzuren en proteïnen.
 • Volgens de overlevering zou Maca de vruchtbaarheid bevorderen.

Consumentenadviesprijs : Biotona Bio Maca Raw €12,50 (200 gr)

Biotona , een merk van KeyPharm, staat garant voor 100% natuurlijke en biologische superfoods, met continue innovatie en verbetering door een doorgedreven R&D onder leiding van Dr. Apr. Ciska Wyns en biomedisch wetenschapper Leen Decorte.

Biotona is exclusief verkrijgbaar bij Holland & Barrett (voorheen de Tuinen). Voor informatie , vestigingen en de webshop : www.hollandandbarrett.nl

 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s