REVIEW: NIEUW PRODUCTEN CATRICE VOORJAAR 2017 (Swatch)

Vandaag schrijf ik een preview van een eerste indruk van een aantal producten. Een budgetmerk wat jullie zeker wel kennen. CATRICE!!. CATRICE vult 2 keer per jaar hun assortiment aan, er gaan producten uit de schappen maar er komen ook hele nieuwe prachtige producten erbij. Dit doen CATRICE & ESSENCE allebei. Dit keer kreeg ik een tasje opgestuurd met een aantal CATRICE producten. Hartstikke leuk om te mogen testen. Ik ben zelf ook dol op CATRICE, dit is zeker een van mijn favoriete budgetmerken. Ik gebruik niet alleen maar soms ook dure merken. Ik gebruik echter alleen wat ik zelf heel erg prettig vind. Ook geef ik hierbij eerlijk mijn mening over alle producten. Pak lekker een kopje thee en alvast veel leesplezier. 

20170126_212318

 

Catrice 24h made to stay make-up foundation ( €6,99)

Dit is een nieuwe foundation made to stay, 24h en matterend. Heel mooi matt glazend flesje. Het heeft een pompje. Het is een lichtste kleur aangezien het nr 10 is. Het is heel erg vloeibaar. Het smeert zeker lekker uit. Dit is zeer licht en past niet bij mijn huidskleur helaas. De kleur lijkt donker maar is wel de lichtste kleur die zij hebben helaas. Als iets slechts is dan vind ik dit slecht maar ik ben eerlijk zodat ze zich ook kunnen verbeteren.

 

20170225_165902

 

 

20170225_170317

 

CATRICE 18 H COLOUR & CONTOUR EYE PENCIL (€2,99)

Deze is heel makkelijk om aan te brengen bij je wipperrand. Ook is hij heel erg zwart. Makkelijk aan te brengen. Hij geeft goed af en je kan er makkelijk mee werken. Niks mis mee.

CATRICE INSTANT LIPSTICK MATTIFIER  ( €4,59)

Dit is een transparante substantie die elke lipstick mat maakt en zorgt dat de kleur langer blijft zitten. Dit is ook zeker wat dit product doet. Heel erg handig! Ieder lippenstick wordt werkelijk waar mat. YAAAY!

CARTICE SLIM’MATIC ULTRA PRECISE BROW PENCIL WATERPROOF ( €2,99)

Het nieuwe wenkbrauwpotlood is verkrijgbaar in 3 tinten , belooft precies te werken tegen water te kunnen. Dit product kon ik helaas niet voor je testen want ik heb zelf hele zwarte wenkbrauwen. Dan zie je ook geen kleur.

20170225_170818

 

CATRICE GLAM & DOLL SCULPT VOLUME & DEFENITION MASCARA (€3,99) 

Deze had CATRICE al eerder in het assortiment. Dit is een siliconen borstel. Ze maken je wimpers gelijk langer. Wat wel jammer is dat het gelijk naar mijn idee heel erg snel droog omdat ik zelf wel fijn vind om een aantal lagen mascara op te doen.

CATRICE ROCK COUTURE EXTREME VOLUME MASCARA 24H  (€3,99)

Deze heeft een grote borstel met korte haartjes. Dit is een dupe van M.A.C. zelf vind ik dat deze gelijk je ogen voller laten lijken.

 

20170225_170422

CATRICE LIGHT AND SHADOW CONTOURING BLUSH (€2,99 )

Dit is een duo in een doosje. Een blush en highlighter. Hier zijn meerdere kleuren van . De blush is mat en allebei glanzend. Als je met de borstel er over heen gaat. Zit er gelijk al heel veel op je borsteltje. Deze zou je dan even moeten afkloppen op je hand. De kleur is heel erg mooi maar je moet wel even oppassen dat je niet teveel op doet.

 

CATRICE LIP CUSHION (€4,99 )

Dit is een lippenglos met een kussentje. Je kunt er lekker aan draaien en dan komt er iets uit. Ik vind dit een heel erg fijn product. De kleur is echt heel erg mooi. Zeker mooi voor iedere dag en ook voor de jongere meiden die ook make-up dragen. Hij is glanzend. Dekt erg mooi en ruikt ook nog eens heel erg lekker.

 

20170225_170959

 

20170225_171017_001

 

CATRIE OMBRE TWO TONE LIPSTICK ( € 4,99 )

De verpakking ziet er heel erg stijlvol uit. De lippenstift is vierkant met 2 kleurtjes. Een lichtere en donkere kleur in een . Hij is glanzend. Zelf vind ik dit een lastige lipstick. Wel heel jammer want je kant met de lippenstick niet makkelijk lijntjes trekken. Het is heel erg lastig aan te brengen. Het is wel een leuk idee maar het is moeilijk om aan te brengen. Er had wel water beter over nagedacht kunnen worden. Ik zou hier niet mee kunnen werken.

 

20170225_171225

 

Er zijn nog 2 producten maar die wil ik later voor jullie testen. Deze komen nog op mijn blog online .  Ik vond het hartstikke leuk om te testen en de producten mogen te ontvangen van CATRICE.  Hopelijk zijn jullie iets wat wijzer geworden in de nieuwe producten. CATRICE is te koop bij de Kruidvat en de Trekpleister. 

Welk product zouden jullie willen kopen?

 

Liefs,

 

Beautydialyblog

Deze review bevat producten die zijn opgestuurd door een bedrijf of een merk. 

Een gedachte over “REVIEW: NIEUW PRODUCTEN CATRICE VOORJAAR 2017 (Swatch)

Plaats een reactie