Ontspannen leven is geen kunst met de rustgevende formules van Physalis

Met een paar simpele leefregels- rust, reinheid en regelmaat- kom je in theorie al een heel eind in de richting van een ontspannen bestaan. De realiteit is echter dat het drukke dagelijkse leven anno nu veel van je vraagt. En wanneer de omstandigheden minder gunstig zijn, kun je extra gestrest raken. In een examenperiode bijvoorbeeld, bij hoge werkdruk of bij verdrietige gebeurtenissen. Dan is het goed te weten dat de natuur je kan helpen te ontspannen. Met behulp van goede vitaminen en voedingsstoffen of met krachtige tincturen uit heilzame planten. Physalis biedt het beste uit de natuur voor een gezonde geest, een stressvrij zenuwstelsel en een goede nachtrust!

Zelf heb ik ook 3 producten mogen ontvangen deze ben ik op dit moment nog aan het testen zodat ik mijn mening hierover kan geven. Ben jij benieuwd welke producten dit zijn van deze prachtige lijn? Houd mijn blog in de gaten het komt komende week online.

Slimme rustgevende formules

Met een slimme combinatie van vitaminen, voedingsstoffen en plantenextracten is het mogelijk je stemming te verbeteren en / of de nachtrust te bevorderen. Pshysalis heeft hiervoor drie voedingssupplementen ontwikkeld:

goed_humeur

Goed Humeur

Physalis Goed Humeur bevat Sint-Janskruid en saffraan , een combinatie die elkaar werking versterkt. Sint- Janskruid helpt de emoties in balans te brengen en zorgt voor een gezonde nachtrust. Saffraan helpt opgewekt te blijven en ontspant. Aangevuld met alle goede eigenschappen van EPA en DHA , essentiële omega 3 – vetzuren , uit hoogwaardige visolie.

 

no_stress

No Stress

Physalis No Stress is een natuurlijk en compleet complex met alle B- vitamines en magnesium die bijdragen tot het behoud van een gezond zenuwstelsel. Magnesium gaat vermoeidheid tegen en het citroenmelisse -extract ontspant en helpt bij een goede nachtrust.

relax_goodsleep Bio

Relax & Sleep

Physalis Relax & Sleep Bio bevat valeriaan, passiebloem en slaapmutsje die bekend staan om hun ontspannende werking. Ook zorgt het voor een gezonde nachtrust. ‘ s Ochtends word je wakker met een uitgerust en energiek gevoel!

Heilzame plantenextracten

Bijzonder heilzaam bij tal van klachten is het gebruik van plantendruppels of tincturen. Hierbij wordt de gehele of een gedeelte van de ( verse of gedroogde ) plant vermalen en in een alcoholoplossing bewaard tot alle werkzame stoffen zijn opgenomen in de vloeistof. Deze wordt gezuiverd en geconcentreerd. Physalis biedt vier puren tincturen met een rustgevende werking :

Humulus lupulus

 

Humulus lupulus bio ( hop) – ook bij overgangsklachten

Deze plantendruppels kalmeren bij nervositeit, zorgen voor een goede nachtrust en verzachten overgangsverschijnselen.

 

Hypericum perforatum

Hypericum perforatum bio ( Sint Janskruid ) – uit je dip

Sint – Janskruid helpt je emotionele welzijn te verbeteren en ondersteunt een gezonde nachtrust. In combinatie met andere geneesmiddelen de huisarts raadplegen.

Passiflora incarnata

 

Passiflora incarnata bio ( passiebloem) – ook voor kids

Passiebloem plantendruppels helpen bij nervositeit en verbeteren de nachtrust. Ook bij kinderen kan dit natuurlijk middel veilig worden gebruikt.

 

Valeriana officinalis

Valeriana officinalis bio (valeriaan) – ontstressend

Valeriaan is een van de meest gebruikte planten die op een natuurlijke en veilige manier werkt bij nervositeit en slapeloosheid. Niet gebruiken bij kinderen onder de 12 jaar.

 

Omega’s en vitamine B voor sterke zenuwen

B-vitamines en ook Omega vetzuren zijn essentieel voor een optimaal werkend zenuwstelsel. Ideaal voor wanneer je het druk hebt of wanneer je last hebt van onzekere of nerveuze gevoelens.

 

Krill omega 3

Krill Omega 3

Krill zijn kleine garnaalachtigen die onderdeel uitmaken van zeeplankton. Physalis krill olie, afkomstig van de Antarctische krill, is rijk aan omega 3- vetzuren ( EPA en DHA) . De omega- 3 vetzuren in krill olie zijn aanwezig in de vorm van fosfolipiden, een vorm die het beste door het lichaam wordt opgenomen. Physalis krill olie wordt ecologisch geoogst en vers verwerkt waardoor de kwaliteit optimaal blijft.

omega 3 forte

Omega 3 forte

Onze voeding levert verhoudingsgewijs te weinig Omega 3 vetzuren. Physalis biedt Omega 3 forte, rijk aan Omega 3 -vetzuren EPA en DHA. DHA draagt bij tot het behoud van gezonde hersenfunctie. Tevens houdt EPA en DHA de bloeddruk op normale waarden.

Omega totaal

Physalis Omega totaal biedt alle Omega-vetzuren die zowel in de zee ( visolie, krill) als in planten ( duindoorn, granaatappelzaad en olijven ) te vinden zijn. Het complex bevat maar liefst 5 Omega-vetzuren ( 3,5,6,7,9). Omega 3 houdt het hart in goede conditie , de hersenen actief en de ogen scherp. Vitamine E beschermt de cellen tegen vrije radicalen.

 

B-complex

B-complex forte

Physalis B-complex forte bevat alle belangrijke B-vitamines. Vitamine B1, B2, B3, B6 en B12 dragen bij tot een gezond werkend zenuwstelsel. B5 is essentieel voor de synthese van neurotransmitters.

Prijzen en verkrijgbaarheid:

Goed Humeur € 15,00 (30 softcaps)

No Stress € 13,90 (30 tabletten

Relax & Sleep € 14,90 (45 tabletten) biologisch

Humulus lupulus (hop) € 9,90 (100ml) biologisch

Hypericum perforatum (Sint Janskruid) € 9,90 (100ml) biologisch

Passiflora incarnata (passiebloem) € 9,90 (100ml) biologisch

Valeriana officinalis (valeriaan) € 9,90 (100ml) biologisch

Krill Omega 3 € 13,50 (30 softcaps)

Krill Omega 3 € 24,50 (60 softcaps)

Omega 3 forte € 12,50 (60 softcaps

Omega totaal € 14,90 (30 softcaps)

B-complex forte € 8,90 (60 tabletten)

Het Physalis assortiment is exclusief verkrijgbaar Bij Holland & Barrett ( voorheen de Tuinen). Voor informatie: www.hollandandbarrett.nl

 

 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s