Blijf lekker in beweging! met de oranje lijn van Physalis

​Het buitenseizoen is weer begonnen en dat betekent dat we weer in beweging komen. Een fietstocht, wandelen in de natuur, een duik in het zwembad, zeilen of kamperen; bij mooi weer zijn we actiever dan anders en in de vakantie geldt hetzelfde. Behalve dat je geniet van de buitenlucht zorgt bewegen ervoor dat je fit blijft en je je lekker voelt. Als het allemaal niet zo soepeltjes gaat, hoef je echt niet af te haken. Met voedingssupplementen van Physalis worden gewrichten weer soepeler en je botten sterker. 

Met Curcum’Actif®, met als hoofdbestanddeel kurkuma – geelwortel – bevorder je de soepelheid van je gewrichten en houd je ze in goede conditie. De kurkuma in Curcum’Actif® is toegevoegd in een geoptimaliseerde moleculaire vorm die extra goed door het lichaam wordt opgenomen. Dat zorgt weer voor een snel effect. Overigens helpt Curcum’Actif® je huid gezond te houden, ondersteunt het de leverwerking en vetvertering en bevordert het de natuurlijke weerstand. En dat is mooi meegenomen!

Botontkalking of osteoporose kan ervoor zorgen dat je sneller iets breekt. Vooral vrouwen kunnen er last van krijgen door hormoonveranderingen tijdens de menopauze. Osteo total® bevat een hoge dosis calcium uit een 100% natuurlijk “whole food” mineralencomplex uit rode algen, met een hoge biobeschikbaarheid. De synergie is compleet dankzij toevoeging van de juiste vitaminen en mineralen zoals magnesium en vitamine K2 en D3. Deze combinatie van stoffen stimuleert de botaanmaak waardoor je botten weer sterker kunnen worden.

Gewrichten+ is hét antwoord op klachten van stijve gewrichten. Vier plantenextracten (duivelsklauw, boswelliahars, kurkuma en wilg) dragen bij aan de soepelheid van je gewrichten. Vitamine C zorgt voor voldoende collageen die belangrijk is voor de aanmaak van kraakbeen. Hierdoor kunnen gewrichten weer versoepelen en kun je blijven bewegen. En dat is precies de bedoeling!

 

Op dit moment ben ik bezig met het testen van de Gewrichten + aangezien ik last heb van stijve benen en dit komt voornamelijk omdat ik best wel lang sta op mijn werk en stage als apothekerassistent. De Osteo total en Curcum Actif is mijn moeder aan het uitproberen omdat ze bontontkalking heeft en daarom een terkort heeft aan calcium, ze hoop dat dit voor haar werkt aangezien dit van natuurlijke kruiden/planten wordt gemaakt. Van beiden komt nog een review online binnenkort.

Prijzen en verkrijgbaarheid Physalis Oranje lijn:

  • Curcum’ Actif® € 17,80 (30 tabletten)
  • Osteo total® € 12,50 (30 tabletten)
  • Gewrichten+ € 13,90 (30 tabletten)
  • GlucoNem® € 18,00 (30 tabletten)
  • Glucosamin forte € 10,00 (30 tabletten)
  • Glucosamin forte € 32,00 (120 tabletten)
  • PureSil® € 19,00 (500 ml)
  • Vitamine D3 forte € 9,90 (100 capsules)

Het Physalis assortiment is exclusief verkrijgbaar bij Holland & Barrett (voorheen de Tuinen). Voor informatie: www.hollandandbarrett.nl

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s