Preview: Dr. Organic Skin Clear

Het Award-winnende biologische merk Dr. Organic introduceert een nieuwe lijn, speciaal voor de probleemhuid. SKin Clear 5in 1 biedt een innovatief reinigings- en verzorginregime. Dankij een boost van natuurlijke AHAs (fruitzuren) en salicylzuur, gecombineerd met een unieke formule van bioactieve, organische en natuurlijke extracten stimuleert de lijn de celvernieuwing. Bij regelmatig gebruik revitaliseert en verfrist. Skin Clear de huid en kan het helpen om roodheid van de huid te verzachten en poriën te verkleinen. Het resultaat? Een zichtbaar schonere , diep gereinigde en prettig aanvoelende huid! Uiteraard is Dr. Organic Skin Clear dermatologisch getest.

Deep Pure Charcoal Mask €9,99

Een diepreinigd en verzorgend masker met wilgenbast extract en houtskool. Dit masker is ideaal voor de probleemhuid, zoals vlekjes, pukkeltjes en puistjes. Het heerlijke masker bevat onder andere Tea Tree olie, grapefruit en kamille extract en is rijk aan natuurlijke AHA’s (fruitzuren ) en salicylzuur, wat de celvernieuwing helpt stimuleren. Dermatologisch getest. De huid voelt zachter, zuiverder en optimaal gereinigd aan- met zichtbaar kleinere poriën.

Oil Control Moisturiser €9,99

Een snelwerkende reinigende creme die bij dagelijks gebruik oneffenheden van de huid helpt reduceren. Poriën worden zichtbaar kleiner en roodheid van de huid vermindert; de huid ziet er rustiger, zuiverder en stralender uit. Rijk in natuurlijke AHA’s (fruitzuren) en salicylzuur, wat de celvernieuwing in de huid stimuleert. Bevat onder andere wilgenbast extract dat bewezen helpt de huid te kalmeren.

Exfoliating Scrub €9,99

Een heerlijke verkwikkende scrub die ideaal is voor de vette en onzuivere huid, dankzij de natuurlijke AHA’s en salicylzuur. Gecobineerd met bioactieve, organische en plantaardige extracten zoals Tea Tree olie, grapefruit en kamille stimuleert deze scrub de celvernieuwing en biedt alle voordelen van een exfoliant. Natuurlijke deeltjes vulkanische lava en wilgenbast extract laten de huid heerlijk zacht, gekalmeerd en schoon aanvoelen, met zichtbaar kleinere poriën.

SC Face Scrub

 

Deep Pore Cleansing Face Wash €9,99

Regelmatig gebruik van de Face Wash zorgt voor een zachte, schone en stralende huid. Dankzij een krachtige combinatie van Tea Tree olie en sinasappel en grapefruit extracten is het een weldaad voor de onzuivere huid. Natuurlijke AHA’s en wilgenbast extract maken de effectieve formule compleet.

SC Face Wash

Een onafhankelijke testgroep gaf het volgende aan over het 5 in 1 regime:

* 75% zei dat de huid er zuiverder uitzag en aanvoelde * 79% zei dat de huid gereinigd aanvoelde * 69% zei dat pukkeltjes zichtbaar waren verminderd * 70% zei dat de huid merkbaar minder glom * 80% gaf aan dat de huid zachter aanvoelde * 85% zei dat de huid gehydrateerd aanvoelde * 80% zei dat de huid zachter en gladder voelde*gebaseerd op 95 deelnemers over een periode van 4 weken.

  • reguleert talg en glans
  • Tegen oneffenheden
  • Vermindert de grootte van de poriën
  • Voor een schone huid
  • Reduceert roodheid

Purifying Toner €9,99

Een tonic maakt het reinigsritueel compleet. Dankzij de formule die rijk is aan AHA’s en salicylzuur zorgt de dermatologisch geteste tonic voor een zachte, maar effectieve reiniging van de probleemhuid. Rode vlekken worden verzacht en de poriën worden zichtbaar verkleind. Voor een huid die optimaal in balans is !

SC Toner

 

Treatment Gel €8,99

Wat is er vervelender dan pukkeltjes en oneffenheden die plotseling de kop opsteken. De treatment Gel is dermatologisch getest en speciaal gericht op het behandelen van puistjes en vlekjes. Dankzij een rijke concentratie aan natuurlijke AHA’s en salicylzuur biedt de gel snel resultaat. Wanneer het wordt aangebracht op de probleemgebieden , kan de gel helpen de huid te zuiveren, verzachten en revitaliseren.

SC Treatment Gel

Spot Treatment Pack €24,95

Een pakket vol effectieve producten! Bij dagelijks gebruik kan het 3 stappen Spot Treatment Pack helpen dode huidcellen te exfoliëren, probleemgebieden van de huid te kalmeren en poriën en roodhuid van de huid zichtbaar te verminderen. De huid voelt heerlijk verkwikt en fris aan! Bevat de Deep Pore Cleansing Face Wash (125 ml), Treatment Gel (10ml) en Oil Control Moisturiser ( 50ml).

 

SC Spot Treatment Pack

De. Organic biedt ecobewuste beautyverzorging met respect voor de aarde en is exclusief verkrijgbaar bij Holland & Barrett ( voorheen De Tuinen) in Nederland en België.

Voor informatie, vestigingen en de webshop: www.hollandandbarrett.nl en www.hollandandbarrett.be

Dit lijkt me een fijne lijn om uit te proberen omdat ik last heb van oneffenheden heb op me gezicht nu het warm weer is glanst mijn gezicht wat ik niet altijd fijn vindt. Wat zouden jullie uit deze lijn willen proberen? Ik ben erg benieuwd.

 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s