Review:De beste natuurlijke dorstlesser ter wereld! Biotona Bio Coconut Water Raw

Wie ooit in een exotisch land puur kokoswater uit een verse kokosnoot heeft gedronken, weet dat het vocht de ultieme dorstlesser is. De natuurlijke samenstelling van deze drank is zo bijzonder dat het nauwelijks door een uitgekiende sportdrank te overtreffen is. Deze superdorstlesser kun je nu zelf maken met Biotona Vio Coconut  water Raw, een gevriesdroogd poeder van 100 % biologische raw kokoswater uit de Filippijnen, dat je simpelweg toevoegt aan water. Perfect als sportdrank, tijdens de warme zomerdagen of gewoon wanneer je dorst hebt!

Het geheim van kokoswater

Behalve dat kokoswater heel lekker is, merk je direct dat het perfect rehydrateert. Verschijnselen als een droge mond, hoofdpijn of spierkramp veroorzaakt door dehydratatie , verdwijnen als sneeuw voor de zon. Het geheim van deze ultieme rehydratatie zit ‘m in de elektrolyten waar kokoswater zo rijk aan is. Elektrolyten zijn zouten en mineralen als magnesium, calcium,natrium en fosfor die de vochtbalans in het lichaam reguleren. Het menselijk lichaam bestaat voor zo’n 60% uit water: de optimale hoeveelheid om alle lichaamsprocessen optimaal te laten verlopen.  Bij vochtverlies door bijvoorbeeld transpireren, sporten, ziekte of omgevingsfactoren, raakt de elektrolytenbalans uit evenwicht. Het aanvullen van het tekort met koskoswater gaat supersnel omdat het vocht vrijwel dezelfde elektrolytenbalans heeft als het menselijk lichaam.

Natuurlijke sportdrank

Biotona Bio Coconut water Raw is isotoon, wat ideaal is voor het vochtherstel, met name bij sporten en zware inspanningen. Dankzij de perfecte elektrolytenbalans ben je direct beschermd tegen het verlies van zouten en mineralen door transpiratie. Het bevat ook natuurlijke suikers voor energie, maar de mineralen zijn het gehiem voor het behouden van je vorm tijdens ( zware)inspanningen,. Je spierfuncties en de werking van het zenuwstelsel blijven optimaal intact, je voelt je blijvend engergiek!

Zo gebruik je Biotona Coconut water Raw

Roer ongeveer 1 theelepel Biotona Bio Coconut water Raw in een glas water voor een dorstlessende drank of voeg het poeder toe aan smoothies of shakes in combinatie met vruchten (sappen) andere superfoods, (plantaardige ) melk of yoghurt . Voeg eenvoudig en snel een extra gezonde ” touch” toe aan diverse gerechten.

Biotona Bio Coconut water Raw (200 gram) consumentenadviesprijs : €24,-

Biotona een merk van Keypharm, staat garant voor 100 % natuurlijke en biologische superfoods, met continue innovatie en verbetering door een gedreven R&D onder leiding van Dr. Apr. Ciska Wyns en biomedisch wetenschapper Leen Decorte. Biotona is excllusief verkrijgbaar bij Holland &Barrett ( voorheen de Tuinen). Voor informatie, vestigingen en de webshop : http://www.hollandandbarrett.nl

 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s