Preview: The Body Shop®: Get your green fix!

Vervuiling is niet alleen schadelijk voor het milieu, maar is tevens de ergste vijand van je huid. Het effectief tegengaan van vervuiling is dan ook een essentieel onderdeel van elk verzorgingsritueel. The Body Shop voegt daarom met veel trots een krachtig NIEUW masker toe aan haar Expert Facial Mask- lijn. Het nieuwe 100 % vegan Japanese Matcha Pollution Clearing Mask verwijdert vervuiling , reinigt diep en zorgt ervoor dat vuil van buitenaf zich minder snel hecht aan de huid. Get your green fix !

Het is een vreemde gedachte dat in 20130 maar liefst 60 % van de wereldbevolking in stedelijke gebieden zal leven, waar de vervuiling steeds meer toeneemt. Vervuiling is niet alleen schadelijk voor het milieu, maar tevens de ergste vijand van je huid.

Vervuiling kan leiden tot cellulaire schade, droogheid, ontstekingen, pigmentatie en vervroegde huidveroudering. Het effectief tegengaan van vervuiling is daarom een essentieel onderdeel van elk huidverzorgingsritueel.

” Een mooie huid begint bij een gezonde huid. Regelmatig een masker gebruiken helpt vervuiling tegen te gaan, maar ontdoet de huid ook van overtollig talg, make-up en ander vuil en zorgt voor een zachte maar grondige reiniging .” aldus Dr. Christine Choi Kim, gecertificeerd medisch en cosmetisch dermatoloog, The Body Shop.

GET YOUR GREEN FIX

STA OP TEGEN VERVUILING MET EEN NIEUW MASKER DAT VERVUILING TEGENGAAT ( €20)

Groen is dé kleur van 2017, en The Body Shop voegt dan ook met veel trots een krachtig NIEUW masker toe aan haar Expert Facial Mask-lijn. De nieuwe 100 % vegan formule verwijdert vervuiling , reinigt diep en zorgt ervoor dat vuil van buitenaf zich minder snel hecht aan de huid.

  • verrijkt met matcha green tea uit kakegawa, japan en paardenbloem-extract om vervuiling en onzuiverheden tegen te gaan
  • natuurlijke loofa-scrubdeeltjes in een romige formule
  • onthult een jonger uitziende , stralende huid

 

knipsel 1.PNG

NIEUWE CLEANSERS EN TONERS DIE BIJ JOUW MASKER MATCHEN

Creëer je eigen dagelijkse cleansing -routine vol goedheid uit de natuur door onze maskers te mixen en matchen met de NIEUWE vegan toevoegingen aan onze lijn. Veganisme staat ons nauw aan het hart en we ondersteunen deze lifestyle graag met behulp van ons groeiende assortiment vegan producten.

WIST JE DAT?

Je huid zal minder profijt hebben van een goede dagelijkse cleansing -routine wanneer opgebouwde vervuiling en onzuiverheden niet eerst verwijderd worden. Het nieuwe Japanese Matcha Tea Mask ontdoet jouw huid van het vuil dat zich wekelijks opbouwt, bereidt je huid voor op de komende week en verbetert het effect van jouw overige producten. We raden aan om gedurende de week ook andere maskers uit onze lijn te gebruiken die passen bij jouw huidtype , met een maximum van drie keer per week.

BRITISH ROSE PETAL-SOFT GEL TONER €15

Onze extra -milde , hydraterende toner bevat echte rozenblaadjes voor een zachte, rustige en stralende huid. Samengesteld zonder alcohol en verrijkt met biologische Community Trade-aloë vera.

CHINESE GINSENG & RICE CLARIFYING MILKY TONER €15

Onze eerste verhelderende milky toner bevat gingseng-wortel en rijst extract voor een gladder , stralende en gerevitaliseerde huid. Samengesteld zonder alcohol en verrijkt met Community Trade -sesamolie.

Knipsel2

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s