Alle soorten pleisters en sporttape nu pijnloos verwijderd met Limisan !Ideaal voor gezinnen, sporters en medisch gebruik

Iedereen weet het: pleisters en sporttape verwijderen is geen pretje. Omdat ze zo goed vastzitten, voel je bij het verwijderen ervan vaak een schrijnende pijn en kan de huid zelfs beschadigen. Zolang er pleisters bestaan – en dat is al meer dan honderd jaar – is dit een probleem. Nu is er eindelijk een sublieme en veilige oplossing: even sprayen met Limisan en de pleister of tape laat direct van de huid los. Zonder de huid of de wond te beschadigen, en zonder lijmresten achter te laten. Limisan is ideaal voor het verwijderen van alle soorten pleisters en tapes, en dus perfect voor gebruik binnen families, voor sporters en bij medische toepassingen.

Geen centje pijn

Limisan is een milde en veilige formule zonder alcohol die direct na het sprayen een laagje vormt tussen de lijm van de pleister en de huid. Dit laagje onderbreekt de lijmverbinding. Hierdoor laat de pleister of tape los en kan deze direct worden verwijderd, zonder een centje pijn! De formule bevat het verzorgende en ontstekingsremmende Bisabolol, dat de wond- genezing bevordert en zorgt dat de wond niet beschadigt wanneer de pleister wordt verwijderd. Limisan heeft een frisse geur en na gebruik verdampen alle ingrediënten supersnel.Deze laten bovendien geen vettig laagje achterop de huid. Daardoor kun je direct een nieuwe pleister of tape aanbrengen. Limisan is dé oplossing voor alle problemen die gepaard gaan bij het verwijderen van pleisters en tape van de huid en hoort thuis in elke EHBO-kit!

Opluchting

Limisan is ideaal voor het pijnloos verwijderen van pleisters. Een opluchting voor kinderen en hun ouders. Eindelijk geen angst of tranen meer wanneer de pleister eraf gaat! Ook volwassenen zijn blij met Limisan. Want al ben je groot, het blijft naar om een pleister te verwijderen, bijvoorbeeld van de behaarde mannenhuid. Limisan is ook perfect geschikt voor het probleemloos verwijderen van alle soorten sporttape, waaronder Kinesio tape en niet-flexibel sporttape. Normaalgesproken een pijnlijke klus vanwege de hechtkracht van het materiaal.

Limisan 50 ml

Medisch gebruik

Ook in de medische wereld is het ideaal om Limisan bij de hand te hebben. Bijvoorbeeld bij het verwijderen van medische pleisters na ongelukken, operaties en andere medische ingrepen waarbij men risico loopt op huid-schade. Limisan verwijdert alle soorten medische pleisters pijnloos en zonder nare ervaringen. Limisan is ook zeer geschikt voor chronische medische zorg (zoals stomazorg), waarbij frequent kleefmiddelen worden gebruikt. Limisan is klinisch getest en goed- gekeurd door dermatologen.

Zo gebruik je Limisan

1 Spray Limisan rond de randen en bovenop de pleister, zodat de pleister er vochtig uitziet. De spray kan ondersteboven gebruikt worden.

2 Haal de pleister direct van de huid.

Prijs en verkrijgbaarheid

Limisan is verkrijgbaar in een handzame 50 ml verpakking voor circa 50 toepassingen. Deze verpakking is geschikt voor kleinere kleefmiddelen zoals pleisters. Voor intensief gebruik is er een large 200 ml verpakking, die wordt aanbevolen voor grotere kleefmiddelen zoals sport-en fysiotape en grotere medische pleisters.

  • Limisan Spray (50ml) € 9,99  (te vinden in het pleisterschap)
  • Limisan Spray (200ml) € 15,99 (te vinden in het sportschap)

 

Limisan is onder andere verkrijgbaar bij Etos, Dio drogist, apotheken en online.

www.limisan.nl

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s