Verander je schoenen in een paar laarzen in een handomdraai met Bootiez!

De feestdagen komen eraan en daarom heeft Bootiez een prachtige party selectie gemaakt. Voor deze selectie liet Bootiez zich inspireren door vrouwen die van luxe details houden. De Bootiez ofwel sleeves voor over laarzen en schoenen, verzorgen op een makkelijke wijze een feestelijk tintje aan elk outfit. Er is aan elke style gedacht zoals sexy, elegant, casual en stoer.

Voor de vrouwen die van een tikkeltje sexy houden zijn er de ‘Lace Me Up’ en de ‘Ooh-La-Luscious’ Bootiez. Zo kun je bijvoorbeeld zwarte laarzen matchen met een mooi kanten jurkje. Draag je liever een outfit met gouden details? Dan zijn de ‘Ooh-La-Luscious’ Bootiez perfect voor jou. Je kunt ook kiezen voor de favoriet van veel fashion bloggers, de ‘Pearls Are A Girls Best Friends’ style. De parels geven jouw favoriete little black dress ongetwijfeld de ‘extra oomph’ waar je naar zocht.

Er zijn ook ‘Bedazzled’ Bootiez voor de vrouwen die liever wat stoerder gekleed gaan. Deze Bootiez zijn voorzien van een mooie grijze suèdelook met zorgvuldig geplaatste studs. Perfect voor over edgy laarzen en schoenen. Voor fashion tips en advies kun je de style video’s van Bootiez bekijken. Zo kun je het maximale uit je favoriete Bootiez halen. Want met een paar Bootiez kun je diverse looks creëren.

We don’t chase trends, we create them.

Over Bootiez

Bootiez zijn bedacht en ontwikkeld door Dana Franssen. Het is haar wens om vrouwen overal ter wereld te helpen bij het gemakkelijk transformeren van hun outfits, op een duurzame manier. Sinds 22 september 2017 kunnen vrouwen dankzij Bootiez in een handomdraai hun laarzen, schoenen en pumps van een andere look and feel voorzien. Dankzij de Bootiez hoef je niet steeds nieuw schoeisel te kopen om een geschikt outfit te creëren. Je creëert simpelweg zelf een nieuwe look en haalt meer uit je huidige garderobe.

Voor elke type vrouw is er een geschikt paar Bootiez te vinden in de webshop.

Bootiez-2017-collage-

 

Q: Welke Bootiez zouden jouw outfit helemaal afmaken?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s