Bootiez mini holiday collection, the ‘Bedazzled Edit.’

Op zoek naar een modebewust cadeau voor een bijzondere vrouw in je leven? Dan kun je voor de komende feestdagen bij het Nederlandse modemerk Bootiez terecht. Dit mooie merk ontwikkelde gelijknamige sleeves, die je over laarzen en schoenen kunt dragen. Hierdoor gaan je oude laarzen die zo heerlijk zitten, maar helaas niet meer zo mooi zijn, gewoon nog even mee.

Met een paar Bootiez kun je alle kanten op, perfect voor de modebewuste vrouw die graag haar eigen style creëert. Voor de feestdagen heeft Bootiez dan ook een prachtige ‘Bedazzled edit’ uitgebracht. In deze minicollectie vind je drie paar Bootiez bezaaid met prachtige steentjes en studs. Deze Bootiez zijn perfect voor feestelijke gelegenheden waarbij iedereen een beetje extra glamour kan gebruiken. In de ‘Bedazzled edit’ vind je in ieder geval de volgende Bootiez om cadeau te geven:

Alle Bootiez uit de ‘Bedazzled edit’ kan men vinden in de webshop op Bootiez.nl  Een paar Bootiez is al verkrijgbaar vanaf €49,95.

unnamed (1)

Heb je mooie enkellaarzen, maar zou je tijdens de koude dagen toch liever in een hoog paar rondlopen? Met een paar Bootiez kun je elke korte laars omtoveren tot een lang exemplaar. Deze oplossing is ook perfect voor dames met wat vollere kuiten die moeite hebben met het vinden van laarzen met een bredere schacht. Naast dat je Bootiez hoog of laag kan dragen, kun je ze ook gladtrekken of juist meer plooien voor een nonchalant effect.

unnamed (2)

 

Diverse fashion bloogers zoals Palaceofbliss.nlThebiggerblog.com en Retrosonja.com lieten eerder dit jaar al zien hoe je een paar Bootiez mooi kunt combineren. Laat je inspireren en ga zelf ook aan de slag.

 

WETEN HOE JE DEZE PRACHTIGE BOOTIEZ DRAAGT? KLIK OP DE ONDERSTAANDE LINK

https://www.youtube.com/watch?v=jeBlTYVwwcM&feature=youtu.be

Liefs.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s