DOEN!! GRATIS LEUKE NAAMETIKETJES BIJ SPA REINE KIDS!

Een dagje erop uit, in de schooltas of in de lunchbox: een flesje Spa Reine Kids is de ideale gezonde dorstlesser voor elk moment van de dag. En hoe leuk is het als op jouw flesje dan je eigen naametiket prijkt? Vanaf eind januari kunnen alle cool-kids hun eigen Spa Reine Kids maken met gratis, mega gave naametiketjes. Of je nu gaat voor super stoer, mega cute of funny: jouw Spa Reine Kids flesje is hoe dan ook uniek!

Blij naar de brievenbus

Hoe werkt de actie? Koop een verpakking Spa Reine Kids ( 6x 33cl), kijk op de achterkant van de verpakking voor de code en bestel op www.spakids.nl gratis de mega gave naam etiketjes. Je kunt kiezen uit super stoere etiketten met emoticons, sterren of een voetbal, mega cute variaties- met uiteraard een unicorn- of de funny stickers die meteen een lach op het gezicht toveren. Aansluitend krijg je het gekozen vel etiketten gratis thuisgestuurd. Je kunt thuis meteen aan de slag met het bedrijven van je etiket, zodat je nooit meer aast je flesje Spa Reine kids grijp! De naametiketjes actie duurt tot en met 31 mei 2018 of zo lang de voorraad strekt.

 

Gezond op weg

Met Spa Reine Kids gaan ook de jongsten goed op weg. Immers: water is voor de kinderen van alle leeftijden de beste keuze: het bevat geen calorieen of andere toevoegingen en is daarmee de ideale dorstlesser. Spa Reine heeft het zuivere , natuurlijk mineraalwater gebotteld in een stoer flesje met superhandig klikdop, waardoor het drinken van voldoende water nu nog leuker en gemakkelijker wordt.

Spa beeld 1

 

OVER SPA REINE
Het zuivere, natuurlijke mineraalwater van Spa wordt na een ondergrondse reis van drie tot vijf jaar gebotteld. Tijdens die reis krijgt Spa Reine zijn unieke mineraalarme samenstelling en dat zorgt ervoor dat het mineraalwater zo zacht van smaak en goed voor je is. Een zuiver water dat voor je zorgt en dat daarom door iedereen op elk moment van de dag gedronken kan worden.

Ik zeg doen mama’s

Liefs,

Beautydialyblog

Advertenties

2 reacties op ‘DOEN!! GRATIS LEUKE NAAMETIKETJES BIJ SPA REINE KIDS!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s