GETEST : CATRICE LASHES TO KILL PRO INSTANT VOLUME MASCARA 24H

Catrice heeft een nieuwe lente/zomer 2018 collectie waarmee jullie al kennis mee hebben gemaakt in mijn vorige post. In het vernieuwde assortiment zitten ook 2 nieuwe mascara’s die ik kreeg opgestuurd. Dit is de upgrade van de Lashes To Kill Mascara alleen wat er nu nieuw is dat het PRO is en dit belooft veel goeds. Dit zijn 2 dezelfde mascara’s alleen eentje is waterproof. Deze ultrazwarte mascara geeft meer volume dan ooit. Dit maakt mij heel erg nieuwsgierig. Klik snel door voor de testresultaat!!!

Dit zijn 2 nieuwe mascara’s de pro instant volume mascara. De goudenhuls is 010 Ultra Black & de blauwe huls is 010 waterproof. De verpakking vind ik op het eerste oog heel erg mooi uitzien. De flacons bevatten ieder 12 ml.

Het borsteltje heeft geen siliconen haartjes en heeft ook geen gekke borsteltje. Gewoon lekker simpel. Er komt veel product op het borsteltje. Je moet het borsteltje even goed afvegen aan de huls anders wordt het een kliederboel en vooral als je al je oogmake-up hebt gedaan. Het zou zonde zijn als je het zou verpesten.

Ik vind hem meer een back-up mascara. Als mijn mascara’s op zijn. Het zijn wel heel erg veel belovende mascara’s maar het is er niet een die ik iedere dag op zou doen.

Zelf vind ik het een fijne mascara om aan te brengen alleen vond ik hem wel wat aan de natte kant met het aanbrengen want ik moest het wel even mijn een wattenstaafje even langs mijn oogleden om het even weg te werken.

Mijn wimpers zonder mascara
Mijn wimpers met de mascara ultra black

Ik heb de mascara de hele dag op mijn ogen gehad en het geeft echt een goede krul de hele dag door. Alleen vind ik het jammer dat het aan de onderkant van mijn wimpers een beetje korrelt waardoor ik het wel een beetje moest vegen.

De mascara kost €4,99 en is de te koop bij de Kruidvat en de Trekpleister. Al met al vind ik het een fijne mascara als back-up als mijn dagelijkse mascara op is.

Q: Zouden jullie deze mascara kopen? Hebben jullie deze eerdere variant al eerder gekocht? Ik ben benieuwd naar jullie reacties.

Liefs,

Beautydialyblog

Advertenties

2 reacties op ‘GETEST : CATRICE LASHES TO KILL PRO INSTANT VOLUME MASCARA 24H

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s