Best of Beauty-by CATRICE.

Innovatieve cosmetica en de laatste trends rechtstreeks vanaf de catwalks CATRICE weet de internationale fashion looks perfect te vertalen naar unieke beautyproducten van hoge kwaliteit. Geïnspireerd door de Spring/Summer collecties, opent CATRICE het jaar 2017 met de nieuwste must-haves. Best of Beauty- by CATRICE.

All Eyes on you!

 

CATRICE THE COLLECTION EYESHADOW PALETTE €4,99

Vier paletten met negen intensief gepigmenteerde, langhoudende poederoogschaduwen- elk pallet bevat een matte tint voor contouring en een highlighter.

 

CATRICE ROCK COUTURE EXTREME VOLUME MASCARA 24H €3,99

Deze mascara met een diepzwarte textuur creëert een geweldig volume, een prachtige krul en een indrukwekkende lengte- tot maar liefst 24 uur. Verkrijgbaar in 010 Black and 010 Black Waterproof.

CATRICE GLAM & DOLL SCULPT & VOLUME MASCARA €3,99

De nieuwkomer in de populaire Glam & Doll-lijn , de Sculpt & Volume, definieert iedere afzonderlijke wimper. Tegelijkertijd zorgt de diepzwarte textuur voor een XXXL volume en een spectaculaire krul.

 

CATRICE EYE’MATIC DIP LINER DEEP BLACK €3,39

Een diepzwarte textuur speciaal voor expressieve eyeliner stijlen. Droogt snel en houdt lang.

CATRICE 18H COLOUR & CONTOUR EYE PENCIL €2,39

Wil jij graag dat je oogcontour na 18 uur nog steeds perfect zit? Piece of cake met deze Eye Pencil! Je kunt je ogen met precisie accentueren met 8 intensieve kleuren.

 

 

CATRICE SLIM’MATIC ULTRA PRECISE BROW PENCIL WATERPROOF €2,99

Precieze, haarfijne lijntjes zijn geen enkel probleem voor de ultra slim automatic pencil met een handig borsteltje. De waterproof, longlasting textuur is verkrijgbaar in drie tinten.

 

Lovely Lips

 

CATRICE LIP CUSHION €4,99

Dankzij de zachte, jumbo spons- applicator kleurt deze creamy gloss je lippen in met zes kleuren met een glanzende finish. Bevat verzorgende avocado-olie.

 

CATRICE LIP GLOW LIP PENCIL €2,59

De matte,longlasting textuur van deze liner reageert op de pH waarde van je huid en maakt een statement van je lippen in een mooie roze tint.

CATRICE INSTANT LIPSTICK MATTIFIER €4,59

De lichte gel-achtige textuur breng je over je lipstick aan zodat de lipstick langer houdt. Geeft tevens je lippen een matte finish.

 

Fabulous Face

CATRICE LIGHT AND SHADOW CONTOURING BLUSH € 3, 99

Ultra zachte poeder in drie kleuren- ieder met een fluweel – matte, een donkere kleur en een lichte , zachte glanzende highlighter.

CATRICE LIQUID LUMINIZER STROBING PEN €3,99

De liquid Luminizer Strobing Pen heeft een penseel applicator waarmee je glanzende campagne en rosé highlights kunt aanbrengen.

 

CATRICE 24H MADE TOT STAY MAKE UP €6,99

De high performance Liquid Make Up met een matterende effect is verkrijgbaar in vier kleuren. Hoe actief je ook bent , de make up houdt tot 24 uur en bevat bovendien ook een complex van antioxidanten. 30 ml

 

 

Ultimate Nails 

 

CATRICE SILK MATT TOP COAT €2,89

De Silk Matt Top Coat geeft iedere nagellakkleur een satijn-matte finish en een fijne soft touch. Je kunt deze top coat over de gehele nagel aanbrengen of op delen van je nagel voor contrasterende highlights. Met de Quick & Dry Formule.

 

catr_highlight-top-coat_0117_b

Deze prachtige lente/zomer collectie zal te koop zijn vanaf maart 2017 bij de Kruidvat en Trekpleister.

Wat spreekt jou het meeste aan uit de lente/zomer collectie van CATRICE?

 

 

 

 

 

 

2 gedachten over “Best of Beauty-by CATRICE.

Plaats een reactie