NEW from Batiste :Everyday is a fresh start

Batiste Original

Everyday is a fresh start

Original is de klassieker onder de droogshampoos van Batiste met een aangename, frisse, onuitgesproken geur die je haar schoon en fris laat aanvoelen. Naast de lekkere subtiele geur, is de spray de ideale oplossing voor vettige haarwortels. Het geeft je haar volume en versteviging zodat je geen ‘bad hair day’ meer hoeft te hebben. Net zoals de andere droogshampoos van Batiste, blaast de Original futloos haar nieuw leven in, zonder het te hoeven wassen. Je haar voelt weer heerlijk fris en schoon aan!

Gemakkelijk na het sporten of wanneer je die wasbeurt toch liever uitstelt dankzij jouw drukke leven. Met Batiste zit jouw haar altijd mooi, waar en wanneer je het maar nodig hebt.

How to use?
Til je haar pluk voor pluk op en spray Batiste Original van 30cm afstand gelijkmatig over de wortels van het haar. Masseer de droogshampoo goed in het haar en geniet van de frisse geur. Borstel je haar en style het zoals je gewend bent. Batiste geeft je haar in no-time het heerlijke gevoel van pas gewassen en volumineus haar. Daarnaast is het ideaal als styling product, je haar is dankzij Batiste makkelijker te stylen met extra volume en textuur.

Verkoopinformatie en adviesprijs
Nederland : Batiste Original, €5,49 voor 200ml, is verkrijgbaar bij Kruidvat, Trekpleister en Etos.

België : Batiste Original, €5,49 voor 200ml, is verkrijgbaar bij Kruidvat, DI Beauty & Care en Carrefour.

Ook verkrijgbaar in handig miniformaat, €2,19 voor 50ml, verkrijgbaar bij DI Beauty & Care.

Over Batiste
Batiste is de #1 droogshampoo uit de UK.* En dat is niet voor niets! Het gebruik van Batiste Droogshampoo is dé manier om jouw haar een frisse boost te geven en er hoeft niet eens water aan te pas te komen. Met Batiste is het heel eenvoudig om een frisse look te creëren, waar en wanneer je maar wilt. Perfect voor vrouwen met een actief en druk leven die opgewassen moeten zijn tegen spontane situaties. Een must have in de badkamer en sporttas!
*al meer dan 3 jaar op rij. Nielsen shampoo verkopen in waarde, MAT april 2015.

Q: wie gebruikt ook een droogshampoo en welke Batiste is je favoriet ?

Plaats een reactie